Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Gyerekként érdemes e elkezdeni...

Gyerekként érdemes e elkezdeni a mágneshorgászatot?(ha igen zsebpénzt vastelepen leadni a cuccokat lehet e?)

Figyelt kérdés
A szabájokkal se vagyok annyira tisztába szóval ha valaki aki megszánna le írná az alap szabájokat?

aug. 13. 13:10
 1/3 anonim ***** válasza:
60%

Gyerekeknek semmi dolga az oldalon ez a "szabály".

Egyébként nem nagyon lehet már vasat leadni.

aug. 13. 13:53
 2/3 anonim ***** válasza:
60%
Az az alapszabály, hogy a vizek tele vannak háborús "vasakkal", szóval jó eséllyel meghalsz, mielőtt pénzt látnál belőle.
aug. 13. 14:09
 3/3 anonim válasza:

Megszűntették a vasazást törvényileg, mert egy bizonyos emberfajta ebből élt meg, közlekedési lámpáktól elkezdve mindent loptak.

Haverommal szórakozásból kipróbáltuk a mágneshorgászást. Öreg, törött horgokat találtunk többnyire, olyan kampót, amivel régen a disznót fellógatták disznóvágáson. Kavicsokat, amiknek van vastartalma és ezért a mágneshez ugrottak. 1-2 Forintosokat, amik nem érnek semmit, már nem fizetsz velük, még nem elég régiek.

A másik alkalommal szépen abbahagytuk, amikor háborús töltényhüvely ugrott hozzá. Simán benne van, hogy éles robbanószert fogsz ki, ami békében volt a helyén, de kiásva/kikotorva hellósziacső. A nagypapám egyik pajtásának gyerekként levitte a kezét ilyen.

Inkább segíts valami idős néninek bevásárolni/cipekedni/takarítani/gazolni és szerezz úgy zsebpénzt.

Kutyasétáltatást akar minden gyerek, de akinek van kutyája, általában nem azért tartja, hogy másra bízza. Viszont takarítani sok felnőtt utál, én ezzel próbálkoztam anno és adtak is kis sütit, pénzt.

aug. 13. 19:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!