Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen szobabiciklit vegyek?

Milyen szobabiciklit vegyek?

Figyelt kérdés

Sajnos belefutottam abba a hibába, hogy vettem már egyet és egy ideig nem tudtam használni. Majd amikor elkezdtem volna használni világossá vált, hogy:

1.) Töri a s#ggem, de rettentően

2.) Lábam sehogy sem tudom kinyújtani (ami hát nem kényelmes)

3.) Pont amiatt vettem, mert elméletben a paramétereimhez illeszkedik

Ergo a marketing kamu volt. Marhára nem 190 centis emberre méretezték. Tudom, hogy a bicikliülések nem a legkényelmesebbek, de napokig szenvedtem miatta. Ilyen mocskosul rossz üléssel nem találkoztam még. Ráadásul a kormány fix magasságú, aminek az alja meg majdnem a térdemet érte.

Tehát az alaphelyzet az, hogy nem vagyok kis termet. Magas vagyok és sikerült az elmúlt pár évben már egy számomra is terhes túlsúlyt felszednem, ami már sok a közérzetemnek. Ettől meg akarok szabadulni a magam ütemében. Anno rengeteget bicikliztem, szóval nekem ez egy ismerős mozgás. Mondanám, hogy jó lenne minél kompaktabb szobabiciklit találni, mert a lakás nem a legszellősebb. De inkább abban kérnék tanácsot vagy segítséget, hogy milyen márkát/típust érdemes választani, milyen paramétereket érdemes figyelni és hogy mégis van-e olyan, amit TÉNYLEG kényelmesen tud használni egy termetes egyed is. Ha könnyű mozgatni az sem hátrány.

2024. aug. 12. 14:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is pont ebbe futottam bele, hogy kipróbálás nélkül vettem egyet és ugyanúgy használhatatlan volt, mint amilyen a tiéd. Úgyhogy sztem - mivel mindenki más alkat - érdemes lenne elmenned egy sportboltba vagy Decathlonba, ahol kipróbálod, aztán rendelheted online.
2024. aug. 12. 16:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, ezen gondolkodtam. Csak eddig az az észrevételem, hogy nem sok olyan üzlet van már, ahol ki vannak rakva ezek. Emiatt végképp tanácstalan lettem, hisz kipróbálni sokszor nem is lehet.
2024. aug. 12. 19:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Elliptikus trénert vegyél, ne szobabiciklit. Sokkal többet ér és nem töri a hátsód.
2024. aug. 15. 21:35
 4/4 A kérdező kommentje:

3.

Ha azt akarnék venni, akkor azt vennék...

2024. aug. 16. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!