Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van Pécsen olyan sportegyesüle...

Van Pécsen olyan sportegyesület, vagy sportklub, amelynek tagjaként nem kell indulnom versenyen, bajnokságban, csak szimplán sportolhatok?

Figyelt kérdés

Küzdősporton kívül bármilyen jöhet.

23/F

aug. 9. 20:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Kosár- és foci csapatokról tudok. Kosár ügyben a MecsekSe csapatát keresd meg. Ök indulnak megyebajnokságban, de lehet hogy van olyan tagjuk aki csak kosarazik, de nem meccsel. Vagy tudnak javasolni csapatot neked akik csak hobbiból játszanak.

Fociban annyit tudok, hogy több olyan baráti focizni csapat van akik csak úgy egyesületen kívül játszanak. De elérhetőséget nem tudok. Esetleg keresd a Székelyhidi UP klubot. Ott a vezető a Székelyhidi Pali, ö biztos tud hobbi csapatot ajánlani.

Aztán többen járnak tollasozni Pécsett. Hívd fel a Multialarm SE-t tollas ügyben. Ök tudnak ajánlani olyanokat akik társat keresnek amatőr tollasozáshoz.

15-20 éve jártam fallabdázni a Mecsek Áruház felső szintjére. Nem tudom vannak-e még, de ott is sokan csak úgy kedvtelésből játszottunk.

aug. 10. 10:32
 2/2 anonim válasza:
Tollasozni én szívesen mennék veled ha úgy van, egyszer próbáltam telefonálni de felnőtteknek nincs tollas oktatás. Csak pályát lehet foglalni, de ahhoz kell egy társ. Az meg nekem nem volt. 27/L
aug. 11. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!