Milyen gyakorlatot csinálhathatnék a kicsikkel a lovon?
Figyelt kérdés
Szóval gyerek lovas tábor van a lovardában és a kicsik akik még nem ugetnek hanem csak ismerkednek a lóval azoknak kéne valami gyakorlat , én vezetem nekik a lovat és akkor mondom hogy mit csináljanak pl karkörzés , érintség meg a bokájukat , ló farát stb de kezdek kifogyni az ötletekből mert mindig valami új gyakorlatot is szeretnék adni nekik ne mindig ugyan az , ha van valami ötlet akkor írjátok le kérlekaug. 5. 13:31
1/3 anonim válasza:
Ez egy szakma. Gyerekek tanítása, tréningezése balesetveszélyes is lehet.
Nem csináltathatsz velük csak úgy ötletelve bármilyen feladatot.
Ezek szerint nincs szakképesítésed?
Pótold.
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
Itt nem az volt a kérdés hogy van e képesítésem hanem hogy lépesben úgy hogy én fogom a lovat a gyerekek milyen gyakorlatot tudnak csinálni pl karkörzés ez nem egetverően nehéz nem vágtázni tanítom őket hanem azt hogy ők is élvezzék és ne csak utazzanak a lovon
aug. 5. 14:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!