Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagyon gáz ha egy kicsit...

Nagyon gáz ha egy kicsit "husisabb" lány azt mondja balettozik?

Figyelt kérdés

júl. 24. 01:33
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
He? Miért lenne gáz?
júl. 24. 03:00
 2/9 anonim ***** válasza:
12%

Mit takar a kicsit husisabb??

De amúgy igen.

júl. 24. 06:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem, az sokkal gázabb ha valaki kinevet(i) emiatt
júl. 24. 07:21
 4/9 anonim ***** válasza:
19%

A "kicsit husisabb" általában azt jelenti, hogy van rajta legalább 10-15 kg felesleg.

Ilyen súllyal nem lehet balettozni, alkatilag is lehetetlen.

Ha az illetö emellett még hazudik is, az mindenképpen negatív

júl. 24. 07:56
 5/9 Metionin ***** válasza:
53%
Nem gáz, hobbiból csinálhatja kövér ember is, csak nem fog tudni úgy haladni a súlyfeleslege miatt. De ha simán a mozgásért csinálja, akkor hajrá.
júl. 24. 11:12
 6/9 anonim válasza:
100%

Én személy szerint egyáltalán nem tartanám gáznak, és azt is gondolom, hogy mindenki esetében ez lenne a normális felfogás. Pláne azért, mert amikor jártam jazz-balett tanfolyamra, 2-3 "elég husis" csoporttársam nagyon szépen csinálta, de az tény, hogy ők korábban már tanultak, és biztos annak is igaza van, aki azt mondja, hogy egy idő után nem fejlődsz.

Ami viszont sokkal rosszabb, hogy egy csomó ember nem gondolkozik normálisan, és sok esetben rosszindulatú is. A világért sem akarlak eltántorítani, szerintem szuper hogy balettozni tanulsz, de van az a helyzet amikor csakazértis kiröhögnek.Pl amikor valaki 100 kiló, egy hete fogyókúrázik, és egy hét után már jóindulatúan tanácsokat osztogat másoknak, hogy hogy kell fogyókúrázni, akkor a legtöbb ember titokban eléggé nevetségesnek tartja (ami nagyon gáz, és egyáltalán nem kéne hogy így legyen). Én pl nagyom szeretek táncolni, folyton táncra perdülnék, de elég esetlen és béna mozgásom van, ha én buliba elkezdenék táncolni, és végigtáncolnám az egész bulit, engem is kiröhögne mindenki, mert mindenki azt hinné, hogy azért táncolok ennyit, mert azt hiszem, hogy jól táncolok, közben meg nem, csak szeretek. De ezt le kell szarni, aki bunkó és egyszerű mint a faék, az marad rosszindulatú, okos enged, szamár szenved. Járjál balettozni!

júl. 24. 15:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, attól még szépen lehet mozogni, később ha lefogysz persze könnyedebben fog menni.
júl. 24. 16:06
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
júl. 26. 22:08
 9/9 anonim ***** válasza:
84%
Fszság hogy kövér ember nem táncolhat. Táncos gálán rengeteg teltebb lány volt, igaz itt inkább modern és latin volt. Balettórán volt egyegyetemista kiscsaj aki túlsúlyos volt de a mozgása gyönyörű, a spicce szinte szebb mint az enyém akinek extrém hajlékony a bokája. Nem nem lehetetlen túlsullyal táncolni és utálom hogy így kitaszítják a felesleges testsúllyal rendelkező táncosokat! Ezert van ennyi amorexiás a balettosok közt!
okt. 3. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!