Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tippelsz az Agócs Tibor...

Mit tippelsz az Agócs Tibor vs Kunkli Tivadar mérkőzés eredményének?

Figyelt kérdés
júl. 22. 20:53
A kérdező szavazást indított:
Agócs Tibor győz
Kunkli Tivadar győz
A mérkőzés nem jön létre Agócs Tibor távolmaradása miatt
A mérkőzés nem jön létre Kunkli Tivadar távolmaradása miatt
Az eredmény döntetlen lesz
11 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Tivadar a kakát is kiütné belőle
júl. 22. 20:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát lehet. Én nem ismerem egyikük sportképességeit sem, sőt magukat a küzdősportokat sem. Soha nem is űztem ilyesmit, ezért érdekel a véleményetek.
júl. 22. 20:58
 3/9 anonim ***** válasza:

Kunkli Tivadar eléggé veszélyes:

https://www.youtube.com/watch?v=NIzW6aSiIRU

júl. 22. 21:02
 4/9 anonim ***** válasza:
63%

170 kilós amcsi négert úgy levert mint vak a poharat.

https://www.youtube.com/watch?v=1tuTSZpuCAU

júl. 22. 21:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Attól, hogy elmet már itt mindenkinek az esze.
júl. 22. 21:16
 6/9 anonim válasza:
Ezt a cenzor rakta ebbe a kategóriába? Van baj rendesen.
júl. 22. 23:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A küzdősportokban a kihívás soha nem lehet a bosszú eszköze.

Értem Tivadar felháborodását, de akkor sem tudok ezzel azonosulni.

Korábban többször voltam ugyanott 30 gyerekkel, akiket táboroztattam (napközis judo sporttábor, főleg alsósoknak). Ilyenkor minden alkalom azzal telt, hogy azokat a gyerekeket segítettem, bátorítottam, akik testi, vagy lelki alkatuk miatt nem mertek nekimennei egy-egy akadálynak a gyerekpályán, vagy elkapartak rajta (pl. a túlsúly és a relatív erőtlenségük miatt), vagy csak állandóan elfelejtették a karabínereket szabályosan átkötni. Ja, és idén pl. volt egy kislány, aki egyáltalán nem akart felmászni (pedig az ő mozgása és figyelme pl. teljesen rendben volt, ellentétben sok mai gyerekkel), ő a felügyelő tanárnővel beszélgetett, sétáltak és teljesen jól érezte magát.

Ha ott vagyok, és látom, akkor biztos, hogy nekimegyek, és valószínűleg levert volna, mint vak a poharat (vagy én dobom el, mint görény a kölnisüveget), mert videón nézve is kiszakadt belőlem egy "asztak.rva", ahogy szegény fiú fejreesett. Ekkora fejreeséshez mentőt is hívtam volna jó eséllyel, mert a sisak megvédi a fejéd mondjuk egy kavicstól, vagy ha a zipline-on nagy lendülettel érkezve lekoccolná a fejét a fatörzsön és nyomot hagyna a fakéreg, de agyrázkódástól, vagy főleg a nyak sérülésétől nem véd.

júl. 23. 09:14
 8/9 anonim ***** válasza:

"170 kilós amcsi négert úgy levert mint vak a poharat."

Egy öreg, közdösportot sosem látott ismerösöm pont az ilyen hájpacnikat szerette fiatalon, mert lomha és olyan jól puffan amikor elfekszik.

Egyébként nem tudom ki jönne jobban ki. Szabályok nélkül Kunkli: De ö azt mondta, olyan szabályrendszerben, amit agócs választ. A kyo rendszerében nem biztos hogy gyözne. Szikár, gyors, viszont az oszlopot pajzzsal kipárnázva rúgja. Nekem volt egy hasonló szívós benga haverom 20 évesen, ö nem parnázta kia a fákat, amikor sípcsonttal rugdalta.

júl. 24. 12:50
 9/9 anonim ***** válasza:

És ha nyer, akkor történik valami?

Változik a Btk, az államigazgatás? Kevesebb lesz bűncselekmény?

Ez egy erőszakos ember a sok közül. Rengeteg gyerek van, akit megerőszakolnak, megaláznak a felnőttek. Azokat az elkövetőket is ki fogja majd hívni?

Ez egy látvány hercehurca.

Ha a Fidesz akart volna tenni valamit, már lépett volna keményen.

aug. 2. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!