Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fél óra pilatessel és fél óra...

Fél óra pilatessel és fél óra futással lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nem érzem jól magam a bőrömben és változtatni szeretnék rajta. 171 cm vagyok, 80 kg. Legalább 15 kilótól meg szeretnék szabadulni. Kalória deficitben étkezem (1600 kalória 1 nap) és el szeretnék kezdeni mozogni is. A pilates és a futás, ha napi szinten csinálom ez jó módszer rá? Mik a tapasztalatok vele? Tartsak pár napos szüneteket (pl hétfőtől péntekig edzem, hétvégéim pedig pihenéssel telnek) És mennyi időbe telik ameddig az álom súlyomat elérem? Előre is köszönöm a válaszokat és a tanácsokat! 23 L

júl. 22. 13:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, nyilván a kalória bevitel a lényeg ha mozogsz is csak gyorsítja
júl. 22. 13:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Az 1600nál kevesebbet sose egyél. A fogyási ütem a sporttól függ. A pilates nem éget olyan sok kalóriát de egészseges es ha élvezed, csináld. Nem is haszontalan.

Futás fél óra tobb mint a semmi de zsírégetésre kevés.

Az én javaslatom heti 2 edzés, 1 pilates 60 perc és 1 futás 60 perc. Több felelseges meg az idődbe se biztos hogy beférne.

Úgy 2190 kórül lesz az anyagcseréd tehát heti fél kiló fogyás lesz 1600 kcal mellett.

Ha ennél többet mozognál, egyél többet

júl. 22. 13:43
 3/3 Senior Séf ***** válasza:
A pilates és a futás a nap melyik szakára esne? Mert ha felborítod vele a cirkadián ritmusodat, adott esetben többet ártasz,mint használsz.
júl. 24. 20:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!