Szerintetek ez így jó?
Lány vagyok, decemberben töltöm a 17-et. 165 cm, 52 kg és a testzsirszazalekom 18%. Ez így normális? 52 kg fölé sosem tudtam menni bár azt mondtak hogy nincs baj ezzel a sullyal. 7 éve focizok és az heti 3-4 edzes jelentett amik másfél órásak. Ugye ennek junius elejen vege van es agusztusban kezdodnek ujra. Most jelenleg a kedvemc hobbiaimnak elek ami a futas (9km vagy annal tobb) es a biciklizes. Nem szoktam tulzasba vinni foleg a futast nem. De elkezdtem sajattestsulyos edzest csinalni.
Étkezéssel kapcsolatban szerintem nincs problema. Egy nap olyan 2000 kaloria korul eszek. Edessegek nagy reszet mint pl chips vagy gumicukor nem eszem mert nagyon faj tole a hasam. Nagyon sokszor eszek halakat mint pl lazac meg a csirket szeretem még nagyon meg az edesburgonyat. Zoldseget sokat eszek foleg repat, brokkolit es karfiolt.
Ez igy jó vagy vegyek vissza valamiből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!