Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mindenki bort iszik, vizet...

Mindenki bort iszik, vizet prédikál?

Figyelt kérdés
Vannak ezek a gyúrós médiában mozgolódó emberek, mint a bunny, vagy ez a protein builderes kopasz csávó. Megy az okoskodás, miért kéne egészségesen enni, sőt, sokszor lenézik azt, aki nem ezt teszi, és emellett úgy be vannak hízva. Évek óta tudatosan eszek, hízékony is vagyok, de pontosan tudom, hogy 25+szazalekos tetzsirra, csak akkor fogsz behizni, ha elengeded magad, megy a szemét kaja is és zabálsz. Szóval megy az okoskodás, így diéta, úgy diéta, majd kész a videó, és élménynek a mekibe, vagy bevernek egy tepsi süteményt 🤣
júl. 17. 20:12
 1/8 anonim válasza:
Eladtak magukat.. Mit vártál?? Hogy majd megmondjak hogy xy-adag trenbolon ment + xy adag tesztoszteron ment a 2000es évek elején :D? Kell a pénz, muszáj valahova beallni, s mondani a bullshit dumát, plussz ugye így kaja úgy kaja, meg szárított marha chips stb.. Azt otthon meg megy a pacalpörkölt.. Szval ja, sokan eladták magukat de Mo-n ez ilyen.. MI fiatalok felnézünk rájuk mert valamit azért lettetek arra a bizonyos asztalra.. De aki persze követi mondjuk akár Király Lacit (pl) kicsit másként lát egy két dolgot, persze vannak még hasonlók
júl. 17. 20:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Nevetséges belegondolni tényleg, hogy ápolnak az embereknek, utána meg be érnék egy nagy tál harhapörköltet😄 Aztán ott vannak, akik jól néznek ki, versenyzők, és annyit se raknak bele, mint mi naturalban, csak jó a genetika, meg megy a sok kox. Persze ők is osztják az észt, hogy nekünk mit hogy kéne. Egy-két kivétel van, de osszesegeben, hánynom kell már ettől a közegtől
júl. 17. 21:39
 3/8 A kérdező kommentje:
*papolnak, bevernek, pacalpörköltet
júl. 17. 21:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk én kívülállóként, teljesen más sportot, sportkat űzök, azt nem értem, hogy ti testépítők miért foglalkoztok kivagyi trash celebekkel. Ez kicsit olyan, mint ha a kerékpárosok nem a Tour de France sztárjait néznék, hanem egy részegen a kocsmából hazatekerő valakit, akinek van egy Youtube csatornája, ahol megmondja a frankó lt.
júl. 18. 06:48
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen, látszik nem vagy jártas a témában, ezért nem kéne véleményt formálni. Bunny pl, nem egyszerű celeb a sportágban, kb ő a testepitő média megteremtője az Országban, nem egy Pumped Gabo, jelentéktelen gyúrós.

De jó témát dobtál fel, mert a komoly szintű versenyzők se éppen azt csinálják amit eloadnak. Nagy részük drogos, veletlenul se eszik tisztán, vagy él spotolohoz illő éltet, de nekünk, csak ott a genetika, meg a rengeteg cucc, de belénk hobbistakba belenkbeszelik, hogy buntudatunk legyen, mert megeszunk egy kakaos csigát.

júl. 19. 01:27
 6/8 anonim ***** válasza:

5:

Konkrétan tudom ki Bunny, és de, egy egyszerű trash celeb, nincs magasab értelmi szinten, mint Pumped Gabo, csak nagyobb az arca. Pont ez a baj, hogy ilyen emberekre néztek fel, ilyenek videóit nézitek.

júl. 19. 07:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Ki nez fel rá és miert? 😄 Azt se tudod miről beszélsz.
júl. 19. 13:24
 8/8 anonim ***** válasza:

7:

Teljesen mindegy hogy fogalmazok, a lényeg, hogy egy suttyó proli celebbel túl sokat foglalkoztok, foglalkoztatok. Akinek egyébként konkrétan gőze sincs miről beszél. Amyolyan Schobert Norbi színvonal, csak testépítésben. Vagy olyan, mint ha hobbi zenészek Fekete Pákótól akarnának tanácsokat elfogadni.

Egy időben olvastam miket terjeszt, totális kreténségeket.

júl. 19. 16:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!