Lehetek verseny sportoló?
Figyelt kérdés
Már eléggé régóta foglalkozom a tornával,7 èvesen akrobatikus táncoltam,több mint 5 éve itthon tornázok,sok elemet megtanultam magamtól.Rengeteg helyet megkerestünk hogy végre rendesen tornázhassak de a legtöbben azt mondták hogy túl idős vagyok.Egy éve járok szertorna edzésre és az elején nagyon tetszett de heti 2 edzés mellett nem érzem elégnek,sőt még nem is fejlesztenek minket,egy éve ugyan azt csináljuk, semmi ujjat nem tanultam.Most egy hobby csoportba jàrok de szeretnék többet foglalkozni a tornával.És ha lehetséges akár kezdő versenyeken is,de szeretnék versenyezni.Ebben a korban még elkezdhetnék versenyezni(13).Ha igen akkor Budapest 14.kerülete környékèn tudtok olyan helyeket ajánlani ahol foglalkoznának ezzel.Akàr magán óràt is kifizetnék.Sajnos ezen a helyen ahol most vagyok nem a tanításra mennek hanem hogy minnél több gyerek legyen.Előre is köszönöm a válaszokat!júl. 17. 00:08
1/2 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy versenysportoló lehetnél. Szertornában a 13 éves kor már valóban elég sok ehhez. 4-5 évesen kezdik el.Nem tudom, hogy mit szeretnél. Felemáskorláthoz leginkább erő kell, ha az nincs, akkor nem tudsz kb semmit csinálni rajta. Az erőgyűjtéshez mondjuk nem kell eljarni sehová. A Postás a 14. kerületben volt, de megszűnt.
De itt egy lista a lehetőségeidről, többet nem tudok segíteni: [link]
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
júl. 18. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!