Állítható magasságú talpas rúdtáncrudat ( mobilrudat) fel lehet állítani lambéria plafonhoz?
Figyelt kérdés
Tetőtérben lakok, kaptam egy táncrudat , hogy otthon is tudjak gyakorolni de úgy hallottam,hogy a lambéria beszakad. Másrészről,viszont volt aki mondta ,hogy azért az a nagy talp nem nyomja be. Főleg ha a mennyezet mögötti gerendához rögzítem ( nem kell fúrni) meg ,hogy nem a plafonra megy a terhelés többnyire. Elvileg évek óta nem volt baj, nem szakadt be.
Engem viszont érdekelne több tapasztalat ezzel kapcsolatban ,mert annyira nem vagyok nyugodt🤣
( Elírásokat meg hagyjuk figyelmen kívűl..párom anyukája most vizsgázott körmözésből és én voltam a bemutató alany, de nem tudom megszokni hogy hosszú😖Írni meg egyenesen zavaró vele. )
júl. 15. 09:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!