Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi volt a legfájdalmasabb...

Mi volt a legfájdalmasabb balett vagy torna élményetek?

Figyelt kérdés
Melyik gyakorlat volt a legkellemetlenebb vagy valami sérülés ami fájt? Nyugottan meséljetek (nem kell kímélni mert én is balettoztam és most tornázok)

júl. 9. 18:45
 1/5 Metionin ***** válasza:
Hosszában betört nagylábujj köröm, sajnos már többször összehoztam de sosem ugyanúgy. Ami még utálok, ha valami meghúzódik, egy pillanat alatt megtörténik de olyan hosszú ideig gyógyul. A bal combtőben kb. félévente sikerül meghúzni, pedig nyújtok, melegítek meg minden.
júl. 9. 21:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A nyári szünet utáni második edzés mindig brutális volt. Amikor mozdulni nem tudtunk az izomláztól, de ugyanúgy végig kellett csinálni a napot. 🥴
júl. 10. 12:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Uhh sajnos előfordulnak ezek
júl. 10. 18:51
 4/5 anonim válasza:

tavaj Februárbantörtént.....Nekem nagyon nehezen megy le a spárgám és volt egy ilyen elképzelésem hogy nekem muszáj lemenni a spárgámnak és elhatároztam hogy minden Ballet óra elött addig nyújtok míg le nem megy a spárgám na ezzel scak két baj van hogy akkor balettórán nagyon fáj amikor feldobok a lábam és en 30 perc sétára lakok a balett teremtől és baromira fáj amikor rendesen sétálok szóvalolyan fogyatékosan sétááltam annak idelyen.

Na szóval nyujtottam otthon még minuszba is ment a spárgám sétáltam 30 percet és egy bonyolult (fogalmam sincs mi a neve) ugrást végeztem ami 360 ésbal lábbal érkezek a talajra és én rögtönöztem egy olyat hogy még fordulok egy 180 at és háttal érkezek a földre jobb spárgával na ennél az ugrásnál fönt van a kéz és nem volt időm lerakni mert minden olyan gyorsan történt és nem ment le a spárgám és nem tettsem le a kezemet időbe és sok izmom meghúzódott 1 hónapig nem tdutam járni és lemaradtam a suliban és a balett órákban is, nem beszélve hogy azóta is nagyon óvatosan merek csak lemenni spárgába és nem megy le már legalább fél éve:(

júl. 13. 16:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Amikor csípőficammal kellet társastáncolnom. Nem balett de azért fájt a sok csípőmozgás érted 😂
szept. 10. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!