Mi volt a legfájdalmasabb balett vagy torna élményetek?
tavaj Februárbantörtént.....Nekem nagyon nehezen megy le a spárgám és volt egy ilyen elképzelésem hogy nekem muszáj lemenni a spárgámnak és elhatároztam hogy minden Ballet óra elött addig nyújtok míg le nem megy a spárgám na ezzel scak két baj van hogy akkor balettórán nagyon fáj amikor feldobok a lábam és en 30 perc sétára lakok a balett teremtől és baromira fáj amikor rendesen sétálok szóvalolyan fogyatékosan sétááltam annak idelyen.
Na szóval nyujtottam otthon még minuszba is ment a spárgám sétáltam 30 percet és egy bonyolult (fogalmam sincs mi a neve) ugrást végeztem ami 360 ésbal lábbal érkezek a talajra és én rögtönöztem egy olyat hogy még fordulok egy 180 at és háttal érkezek a földre jobb spárgával na ennél az ugrásnál fönt van a kéz és nem volt időm lerakni mert minden olyan gyorsan történt és nem ment le a spárgám és nem tettsem le a kezemet időbe és sok izmom meghúzódott 1 hónapig nem tdutam járni és lemaradtam a suliban és a balett órákban is, nem beszélve hogy azóta is nagyon óvatosan merek csak lemenni spárgába és nem megy le már legalább fél éve:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!