Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van itt olyan fiú aki futónadr...

Van itt olyan fiú aki futónadrágot hord tesiórára? Pesten járok középsuliba, gondolkodom , hogy szeptembertől így fogok, mert tetszik!

Figyelt kérdés
Van egy-két haverom az osztályban aki így szokott, csak nekem még nem volt bátorságom így menni

2024. júl. 4. 23:40
A kérdező szavazást indított:
Tetszik a futónadrág
Nem jön be
17 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor inkább leggingset hordj, ne futónadrágot.
2024. júl. 5. 06:02
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen, leggingset fogok, csak rosszul írtam!
2024. júl. 5. 15:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
ha olyan alakod van...
2024. júl. 5. 23:24
 4/12 A kérdező kommentje:
Sportos csávó vagyok, kosaraztam régebben.
2024. júl. 5. 23:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi fiúk 3-an így tesizünk az osztályomban. Télen hosszú, jó időben rövid testhezálló futónadrág. A házirend csak azt szabja meg, hogy fekete legyen, így a fazonja megfelel.
2024. júl. 14. 14:42
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Nálunk is két srác hosszú fekete futónadrágot hord, de szeptembertől én leszek a haramadik. A rövid is jöhet, jó időben szerintem az is kényelmes.
2024. júl. 14. 14:55
 7/12 anonim ***** válasza:
Felül nálatok mit kell hordani tesin?
aug. 11. 17:02
 8/12 anonim ***** válasza:
Hetediknek: én az 5-ös válaszoló vagyok, mi atlétát kell hordjunk. Tudom ritkaság, de jobb benne tesizni mint pólóban egyébként.
aug. 11. 20:33
 9/12 anonim ***** válasza:
8-as: Mi miatt jobb az atlétatrikó?
aug. 11. 22:51
 10/12 anonim ***** válasza:
#9: Sokkal szabadabb érzés trikóban sportolni. Jobban szellőzik, könnyedebb, mint a póló. És a nálunk lévő kemény tesi órákhoz nem utolsó dolog, szóval én örülök, hogy nekünk kötelező, mert magamtól nem hiszem, hogy kipróbáltam volna.
aug. 12. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!