Heti hányszor sportoltok?
Figyelt kérdés
Érdekelne ti heti hány nap edzetek valamit és hány nap pihentek. Azt is írjátok meg mit sportoltok.2024. júl. 2. 21:30
1/12 anonim válasza:
Heti 3-4 alkalommal úszok minimum 4 km-t.
Közte szoktam biciklizni is.
2/12 anonim válasza:
1 személyi edzés, 2x1 ora uszas edzovel csoportosan, 1x tesommal 3 km(kb 2 ora).
Tobbi nap gyogytorna mert most le vagyok serulve, amugy semmi
3/12 anonim válasza:
Napi 2x box, gyúrás
38/N
180 cm
62 kg
Bírni kell... Hős vagyok, egy királynő...
:(
4/12 anonim válasza:
Napi 2óra séta, heti 6nap otthoni torna. Alkalmanként biciklizés.
5/12 anonim válasza:
Ugy irigylem aki napi 2 órár sétál. 7.30kor kelek, 8.30-17.30 munka, 18.00ra vagyok otthon. Főzés/pakolás/kapcsolat/barátok/pihenés/edzés. 10 körül alszom. Ebbe sehogy se fér a 2 óra séta
Szóval én heti 2x edzem teremben. De akkor az a nap úgymind teljesen rámeg
7/12 Á.Zoli válasza:
1,5 óra edzés heti 5 alkalommal hétfőtől-péntekig. Szombat, vasárnap pihi
9/12 anonim válasza:
Napi 20-25 km biciklizés. Hétvégén néha kicsit több. Júniusban 660, májusban 780 km-t tekertem (ez utóbbi havi rekord). Tavaly 5600-at mentem, az idén félévkor 3300-nál járok.
10/12 anonim válasza:
Mióta bejött a nyár azóta 0, nem mozdulok meg ha nem muszáj.
Korábban heti 3 minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!