Tippmix pro vélemények?
Figyelt kérdés
Megéri leregisztrálni?júl. 1. 13:10
12/23 anonim válasza:
#9: ezt én se értem. Papíron még sosem korlátoztak. Simán engedték tenni ugyanazt a fogadást több szelvényen, maximális téttel.
13/23 anonim válasza:
Szerintem arra gondol hogy van egy max feladási tét.Régebben 100ezer volt valamint azt hiszem 1misi volt a max nyeremény.Ezek a sima kötéses szelvényekre vonatkoztak kombinációs szelvényeknél ezek az összegek többek is lehettek.Amúgy nekem bőven jó lenne ha neten is engednék ezt de ott a korlátozás lemegy max 1000 vagy 2000-es tétre.Szerintem a hozzászóló nem egészen értette,érti miről beszélünk.
14/23 anonim válasza:
Ami egyértelmű negatív EV a játékosnak, azt elfogadják. :D legközelebb ne kosárlabda Euroliga meccsre tegyen, és ne az Alba Berlinre, nem fogják elfogadni, hidd el :D
15/23 anonim válasza:
Mérföldekkel előttetek járok. Attól még, hogy ti tudtok 1-1 példát arra, hogy valaki feltett százezreket (jujj, de nagy pénz) egy MAJOR eseményre, nem azt jelenti, hogy nem korlátoznak papíron. Próbálj meg egy montenegrói focira fogadni, vagy egy szerb kosárlabdára!
16/23 anonim válasza:
15-ös mondom Én hogy nem érted miről van szó! :D
17/23 anonim válasza:
Pedig nem mond hulyeseget. En aki dolgoztam olyan helyen ahol volt terminal, lattam olyat hogy visszadobtak tetet. Es valoban kis bajnoksagoknal fordul el ez elo.
18/23 anonim válasza:
Nem is azt mondtam hogy hülyeséget mond csak itt nem erről van szó.Gyengébbek kedvéért: Ha neten folyamatosan nyersz vagy van 1-2 nagyobb tétes nyereményed lekorlátozzák a téted úgy hogy csak max 1000-2000 ft-al tudsz onnantól kezdve játszani.(ez kb gyerekeknek jó bohóckodni)Mindegy milyen esemény lehet az angol premier liga is.(amúgy ki a francot érdekel hogy papíron nem tudsz nagy téttel 1-2 biszem baszom bajnokságra fogadni de mégegyszer itt nem erről volt szó).1997 óta játszom rendszeresen amióta elindult a mix rengeteget beszéltem ebben a témában különböző emberekkel olvastam fórumokat senki nem tudja pontosan mikortól korlátoznak.Irodája váltogatja.Mert nem csak a tippmixpro korlátoz hanem a hagyományosan működő külföldi oldalak is.Esteleg a tűréshatár változó.Ezért szerettem pl a betfair tőzsdei(exchange)részét ott nem volt korlátozás mert nem az iroda pénzét nyerted el hanem más fogadók ellen játszottál és a nyereményedből vontak le jutalékot azaz az iroda nem hogy nem korlátozott hanem érdeke volt hogy minél többet nyerjen az ember.De pl.a Pinnacle is ilyen volt.Amúgy megértem hogy nem örülnek az irodák ha elnyerik a pénzüket de erre akkor is lehetne valami megoldást találni pl.megszabni egy havi max nyeremény limitet ami következő hónapban újraindul.Főleg úgy hogy a fogadók kis százaléka nyereséges csak hosszútávon.
19/23 anonim válasza:
#18: Amúgy ez a lekorlátozás nekem érthetetlen. Én úgy álllítanám be, hogy amig a játékos minuszban vagy kicsi pluszban van (1-200 ezer forint) addig hagyom játszani és ő meg én se járok rosszul. Viszont az én esetemben úgy áll a helyzet Tippmixproval, hogy csak maximális tétekkel, egy vagy kettes kötéssel két év alatt elbuktam közel 2 millió forintot hullámzóan (voltam 1 millió pluszban majd utána semmi se jött), ezután idén pluszban vagyok, 1,5 milliót visszanyertem, szóval még mindig minuszban vagyok 500ezerrel, viszont most lekorlátoztak, először focira, semmilyen eseményre, kimenetelre nem tehetek 1000 forintnál többet, más sportban meg maximum 100ezer forintot nyerhetek, szóval ha mondjuk 5x a szorzó, maximum 20ezer forintot tehetek fel. Szóval rajtam a tippmix hosszabb távon nem vesztett, de úgy néz ki az sem tetszik nekik, ha nagy minuszból is sokat nyersz vissza.
20/23 anonim válasza:
Ne próbáljatok okosabbak lenni, én ebből élek. Premier ligás (1x2, ázsiai hendikep) nyeremények miatt sosem fognak korlátozni, mert tudják, hogy hosszútávon nem tévesek a szorzóik, így bukni fogunk. A kis ligákon lehet rendes pénzt keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!