A négerek hogyan tudnak olyan sokat és gyorsan futni?
Genetika is, de sokkal valószínűbb, hogy többet is kokszolnak. Nézd meg a fekete futók izomzatát és a fehérekét, elég drasztikus a különbség, főleg a sprintereknél. Nők esetén még látványosabb.
"különbség" erre belinkelsz képet egyetlen futóról... Egyetlen kép alapján hogyan ítéled meg a különbséget??
"Sokkal valószínűbb, hogy többet is kokszolnak" - és ezt csak te, mint a futás nagy szakértője tudod, a dopping ellenőrök meg mind hülyék.
#5-ös Látom nagyon unatkozol, ha nincs jobb dolgod, mint kötekedni.
"erre belinkelsz képet egyetlen futóról"
Igen egy fotót linkeltem be egy fekete női futóról, aki gyakorlatilag úgy néz ki mint egy férfi. A kép önmagáért beszél, nem láttam értelmét újat keresni. Ha a kérdezőt nagyon érdekli, majd nézelődik a neten.
"dopping ellenőrök meg mind hülyék"
A dopping ellenőrök nem hülyék, csak szimplán fényévekkel le vannak maradva, mind kapacitás, mind egyéb tekintetben. A rendszer kijátszható, amit a profi sportolók meg is tesznek minden sportágban. Aki meg hülyén csinálja az lebukik. Ha keresgélsz a neten, találhatsz olyan oldalakat, ahol erről írnak, a rendszer sebezhetőségéről, de volt sportolók is (valaki névvel, valaki anélkül), hogy annó miként játszották ki a vizsgálatokat.
Egyébként elég naív vagy, ha azt gondolod, hogy a profi élsportolók nem használnak doppingokat és azok a mesés eredmények, valamint az újabb és újabb rekordok pusztán a genetika, meg csodás és modern edzésmódszerek eredménye. Álltasd magad!
"és ezt csak te, mint a futás nagy szakértője tudod"
Nem. Hanem ellentétben veled én szoktam olvasni. Tessék neked is kis olvasnivaló:
Egy 2015-ös tanulmány szerint a dopping használók aránya a felnőtt élsportban 14-39% között van. Tele van a net sok egyéb dopping statisztikával és tanulmánnyal.
Egyébként, ha összehasonlítod azt a képet amit te magad linkeltél és amit én, akkor te magad is láthatod a különbséget. Ha nem látod, akkor vak vagy!
Top 10 futó:
Mind fekete és a 10-ből 8 megbukott a teszten. Elég hangsúlyos arány, ami után a maradék kettőre se esküdnék, hogy ma született bárányok.
6. Nem, azon a képen amit én linkeltem semmi különbséget nem látok izmosságban az egyetlen fekete és a 3 női futó között.
A doppingról szóló kutatásban sehol nem látom azt, hogy a fekete futók többet doppingolnak, mint a fehérek. Idéznéd nekem, hogy hol írják? Ha nincs benne, akkor mi köze a kérdéshez? Mindenki tudja, hogy doppingolnak sportolók, tökmindegy, hogy futók vagy nem, feketék vagy nem.
A cikk pont azokról szól, akik lebuktak, de te azt írtad, hogy a feketék nem buknak le annak ellenére, hogy szerinted nyilvánvalóan sokkal többet doppingolnak, tehát te azt állítod, hogy a doppingellenőrök hülyék, hiszen te ránézésre megállapítod, ki doppingol, ők meg nem tudják megállapítani.
Azt is állítod, hogy a feketék jobban tudnak doppingolni, mint a fehérek (bár ezt pont cáfolod a következő hozzászólásodban...), mert ők nem buknak le.
Az, hogy a top10 fekete, mit jelent? Pont ez volt a kérdés, hogy miért. Szerinted dopping miatt, a hülye kutatók szerint (akik semmit se tudnak, téged kellene kérdeziük, ehelyett kutatásokat végeznek) többek között a testfelépítés és magasság miatt.
Gondolom az, hogy úszásban alig van fekete top sportoló, azt jelenti, hogy úszásban nem tudnak olyan jól doppingolni, mint a fehérek :D
Röviden: egyetlen bizonyíték nélkül állítod, hogy a fekete futók többet és jobban doppingolnak és nem buknak le (és ugyebár rögtön meg is cáfolod magadat a cikkel...)
#8 Olvasd el és értelmezd figyelmesebben a hozzászólásom, mert csak hadoválsz össze-vissza!
"Nem, azon a képen amit én linkeltem semmi különbséget nem látok"
Hát nem is ezt kértem hanem, hogy hasonlítsd össze, amit én linkeltem képet és amit te. Azon igen is van különbség, ég és föld a különbség.
"A doppingról szóló kutatásban sehol nem látom azt, hogy a fekete futók többet doppingolnak, mint a fehérek. Idéznéd nekem, hogy hol írják?"
"...te azt írtad, hogy a feketék nem buknak le"
Megint csak hadoválsz. Idéznéd kérlek, hol írtam, hogy a feketék nem buknak le! A Top 10-es listát is pont azért raktam be utólag, hogy lásd a feketék mennyit kokszolnak. Mutass már egy Top 10-es listát, ahol csak fehér futók vannak és 80%-os a bukási arány.
Egyébként az egész #6-os hozzászólásom arról szól általánosságban, hogy lásd milyen sokan kokszolnak úgy általában. Mivel, annyira sérelmesnek vetted a #4-es hozzászólásom, hogy megmerészeltem említeni a saját véleményem, amiben a koksz használatot is felhoztam, mint elég valószínű tényezőt élsport lévén és azon saját észrevételem révén, hogy bármilyen sportágat is nézek, mindig azt látom, hogy a feketék általában láthatóan jobb kötésűek, mint a fehérek, amit nem igazán lehet mindig a genetikára fogni. Ráadásul nem állítás volt csak saját feltételes vélemény, idézem magam:
"Genetika is, de sokkal valószínűbb, hogy többet is kokszolnak".
Egy feltételes vélemény, amit a kérdező vagy elfogad vagy nem, te viszont egyből belekötöttél. Statisztikát akarsz erről is? Szerintem, ha keresnék biztos találnék is, de ellentétben veled én elfogadom, hogy te más véleményen vagy, és ha nem értesz egyet velem, nekem úgy is jó. Kezeltesd magad, ha számodra ennyire nehéz elviselni, hogy másnak esetleg különbözik a véleménye a tiédtől.
Még mindig azon az 1db képen rúgózol?? Már kérdeztem, hogy 1db emberről készült kép mióta összehasonlítás. Biztosan kokszol! Mert persze azt ránézésre meg lehet állapítani, hogy valaki kokszol-e... Anyám borogass...
"de sokkal valószínűbb, hogy többet is kokszolnak" - tehát nincs semmi bizonyítékod arra, hogy többet kokszolnak, csak "sokkal valószínűbb" szerinted. Gondolom a 10db futóból álló listádat nem bizonyítéknak szánod :) Bár nem csodálkoznék ha egy tizes listát kivetítenél többtízezer futóra.
És persze ilyen apróságokat, mint szakértők, kutatások nálad semmit nem érnek.
"bármilyen sportágat is nézek, mindig azt látom, hogy a feketék általában láthatóan jobb kötésűek" És akkor miért nem nyernek más sportágakban ilyen arányban? Hiszen ha szerinted az, hogy jobb kötésűek = kokszolnak. Akkor miért nem nyernek úszásban? Ja, hogy nem azért jobb kötésűek, hanem genetika? Vagy akkor most mi is van?
Érdekesen működik a logikád:
több fekete futó nyer -> kokszolnak
nincs fekete úszó, kerékpáros, magasugró, súlylökő, stb. a topban -> öööö... nem tudom miért, de a feketék kokszolnak, semmi köze a genetikához.
Én kezeltessem magam? Te vagy az, aki ránézésre meg tudja valakiről állapítani, hogy doppingol-e vagy sem. A világon nincs még egy ember, aki ránézére megállapít ilyet. Arra sincs semmi válaszod, hogy ha a feketék többet doppingolnak, akkor miért nem nyernek más sportágakban is, miért csak futásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!