Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik FLABELOS vibrációs...

Melyik FLABELOS vibrációs gépet vásároljam meg?

Figyelt kérdés

1. [link]

2.

[link]

3.

[link]

4.

[link]

5.

[link]

Vagy milyen ajánlanátok maximum 60 ezer Ft ért , ami nem használt, de tudja azt amit az eredeti.Noname is lehet.

Itthoni használatra kellene, vibrációban legyen erős és bírja!

Vékony vagyok, csak alakformálásra szeretném.

#Flabélos #Vibraciosgep
jún. 10. 18:40
 1/3 anonim ***** válasza:
80%
2024 van. Egyiket se. Kalóriadeficit és életmódváltás.
jún. 10. 18:56
 2/3 A kérdező kommentje:

Ohhhhhhh, ne máááá....

Most direkt kierőszakolod belőlem amit pont, hogy nem akartam ide leírni!

Feltettem egy kérdést, és nem arra kaptam választ!

Halkan sugom meg, hogy nincsenek felesleges plusz kilók rajtam, nem vagyok elhizva, nincsenek szriáim, nem vagyok logó bőrű idős néni.

Közepes kategóriájú kasznimat, szeretném még jobban formázni.

Nem az évek számán a lényeg, hanem hogy melyik gépet vásároljam meg.

Standard és latin táncos voltam egész életemben (2 évesen kezdtem, 40 évesen hagytam abba)

Így nyugdíjason, napi 15-20 percre rá állnék egy billegetőre, mert tetszik. Ennyi lett volna. Csak ezt, ide nem akartam leírni.

Olyan választ várok, aki tud segíteni, es van tapasztalata.

2024 van. MIÉRT ÁRULNAK VIBRACIOS GEPET? EKKORA SELEJT A GYÁRTÓ,HOGY NEM TUDJA EZT? VAGY SENKI SE VESZI,MERT MINDENKINEK TE OSZTOD AZ ÉSZT?

Elnézést!

79 éves fiatalos dednagymama vagyok.

jún. 11. 09:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Sportemberként csak "masszírozásra" ajánlanám a használatét, mert arra jó és kellemes. Amiket linkeltél azok közül én az 1-est vagy a 4-est választanám. Az 1-es a leírás alapján 20 fokozattal rendelkezik és csak 25 ezerbe kerül. A 4-es kicsit drágább, de 99 fokozat van benne, így még jobban betudod állítani a számodra leginkább kellemes frekvenciatartományt. A többi kuka, mivel a 2-esnél nem derül ki a sebességfokozatok száma, a 3-as esetén csak három fokozat van, az 5-ös pedig 450 ezerért egy nagy lehúzás, ugyanazt tudja, mint a többi. Bárhol, bármit is veszel, 40-50-nél többet nem adnék ki rá a helyedben, mert csak egy egyszerű vibrációs gép, nincs semmi benne, ami ennél magasabb árat indokolna. Ha meg még sem használnád könnyebben eladhatod vagy akár elajándékozhatod valakinek, vagy ha nem bírja sokáig a ketyere kevesebbet buksz.
jún. 16. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!