Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Normális a puffadás kretin...

Normális a puffadás kretin szedésekor?

Figyelt kérdés

Szóval edzek már 2 éve rendszeresen, látom is magamon a fejlődést, viszont most vettem kreatint mert ki akartam próbálni hogy mennyit segítene nekem még.

Vékony srác vagyok viszonylag (61 kg, 170 cm), ám most hogy már 5 napja használom a kretint észrevettem, hogy mintha egy kicsit növekedett volna a hasam.

Kérdésem hogy ez mennyire normális? Tovább fog növekedni ha használom továbbra is a kreatint? Lehet kockahasat építeni, ez mellett?

Köszönöm a válaszokat :)

jún. 8. 23:48
 1/1 anonim ***** válasza:
A kockahas a kalóriadeficit és az alacsony testzsír-százalék függvénye, nem a kreatiné. A kreatintól rengetegen tapasztalnak puffadást és egyéb emésztőszervi problémát, úgyhogy ne aggódj. Annyit persze nem ér, hogy szenvedj tőle, úgyhogy ha hetek múlva is adott a probléma, akkor ne idd tovább. Nem azon fog múlni a fizikumod, hogy iszol-e kreatint.
jún. 9. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!