Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit jelent a yeet?

Mit jelent a yeet?

Figyelt kérdés

2024. jún. 6. 10:04
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
2024. jún. 6. 10:04
 2/7 A kérdező kommentje:
De én magyarul kérdeztem.
2024. jún. 6. 10:09
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
Másoljuk be helyetted a fordítóba azt az egy-két mondatot? Tizede annyi idő, mint erre az oldalra kérdést kiírni. Ne legyél életképtelen.
2024. jún. 6. 10:12
 4/7 A kérdező kommentje:

1. Ez egy magyar oldal, én magyarul kérdeztem, magyar válaszadóktól, elvárnám, hogy magyarul kapjak választ.

2. Ez nem egy internetes fórum, hanem egy kérdező oldal. Benne is van a nevében, szóval itt ilyen válaszokat nem adunk, hogy a google a barátod, meg ilyen google keresős linekeket sem trollkodunk. Tudom hogy úgy néz ki, mint egy interneres fórum a felület, de nem az, hanem egy kérdező oldal. Akár megkérdezhetem azt is, hogy "Mennyi 1+1?" Nincs benne a szabályzatba, hogy csak olyanokat lehet kérdezni, ami a googlbe nincs benne.

3. A yeetet kérdeztem, nem a yētet, tehát még ez sem jó.

2024. jún. 6. 10:16
 5/7 anonim ***** válasza:
48%

Amíg leírtad ezt a regényt, addig bemásoltam helyetted fordítóba, mert az élet nem neked való: a yeet egy angol indulatszó, amely kellemetlenséget, meglepetést vagy megdöbbenést fejez ki. Amúgy tessék:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..

2024. jún. 6. 10:26
 6/7 anonim ***** válasza:

A ˈyēt a kiejtés... :)

Amúgy itt azt írja, hogy meglepődés kifejezésére szolgáló hangutánzó szó, de ez nem igaz.

Az angol szlengben a "yeet"-et arra használják, amikor valaki nagy erővel/sebességgel elhajít egy dolgot, mintha ilyen túlzó drámaisággal ki akarna dobni valamit.

Így: https://www.youtube.com/watch?v=8AQlNaZbej4

2024. jún. 6. 10:30
 7/7 A kérdező kommentje:

Mutassál nekem olyan szabályt te fruszteált troll, ami tiltja, hogy olyat kérdezzek, ami nincsca googleben!

Beírtam a google fordìtóba, de ha te idiota google fordításokra alapozol, akkor nem tudom ki az életképtelen. A DVD Játékossal játszottál már? 😉

2024. jún. 6. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!