1. Ez egy magyar oldal, én magyarul kérdeztem, magyar válaszadóktól, elvárnám, hogy magyarul kapjak választ.
2. Ez nem egy internetes fórum, hanem egy kérdező oldal. Benne is van a nevében, szóval itt ilyen válaszokat nem adunk, hogy a google a barátod, meg ilyen google keresős linekeket sem trollkodunk. Tudom hogy úgy néz ki, mint egy interneres fórum a felület, de nem az, hanem egy kérdező oldal. Akár megkérdezhetem azt is, hogy "Mennyi 1+1?" Nincs benne a szabályzatba, hogy csak olyanokat lehet kérdezni, ami a googlbe nincs benne.
3. A yeetet kérdeztem, nem a yētet, tehát még ez sem jó.
Amíg leírtad ezt a regényt, addig bemásoltam helyetted fordítóba, mert az élet nem neked való: a yeet egy angol indulatszó, amely kellemetlenséget, meglepetést vagy megdöbbenést fejez ki. Amúgy tessék:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
A ˈyēt a kiejtés... :)
Amúgy itt azt írja, hogy meglepődés kifejezésére szolgáló hangutánzó szó, de ez nem igaz.
Az angol szlengben a "yeet"-et arra használják, amikor valaki nagy erővel/sebességgel elhajít egy dolgot, mintha ilyen túlzó drámaisággal ki akarna dobni valamit.
Mutassál nekem olyan szabályt te fruszteált troll, ami tiltja, hogy olyat kérdezzek, ami nincsca googleben!
Beírtam a google fordìtóba, de ha te idiota google fordításokra alapozol, akkor nem tudom ki az életképtelen. A DVD Játékossal játszottál már? 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!