Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen okosórát vegyek futáshoz?

Milyen okosórát vegyek futáshoz?

Figyelt kérdés

Elsősorban futáshoz kellene.

Fontos hogy pontos legyen a gps-e

Tudjon zenét lejátszani, ne kelljen vinni a telefont.

Jó legyen az applikációja. Jelenleg honor van, de a Huawei healty nem a legjobb.

A telefonom xiaomi.

Jó lenne ha nem csak akkor lenne használható az óra, ha az applikációja is fut a háttérben.

Keretösszeget nem írok, de több alkategóriából is örülnék tippeknek.

Egyébként úszni és kerékpározni is szoktam

jún. 3. 20:28
 1/1 anonim válasza:
Nekem Huawei vagy Honor volt az órám korábban. Huawei telóhoz passzoltak sosem volt gond. Xiaomihoz társítottam párat családban, azzal sem volt probléma. Viszont azt találtam, hogy ezek az órák addig jók míg nem veszed komolyan a sportot. Nem pontos a szintemelkedések számítása és az km-ek sem pontosan gyűlnek. Most áttértem Garmira és azt kell modjam pontosabb és használhatóbb. Nem olcsók, de strapabírók így már használtan is kifoghatsz 34-40 ezerért egy-egy jobb fogást. Garmin Vivoactive 4-5, Venu 2 újonnan is megfizethető, jó kis órák. Esetleg Forerunner 255 Music kicsit drágábban.
jún. 6. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!