Edz valaki online edző segítségével? Ha igen, milyen a kapcsolattartás, hogy érzitek, mennyi figyelmet kaptok?
Én futáshoz veszem igénybe online edző segítségét.
Nagyon hullámzó, hogy hogy érzem magam "a kezei alatt".
Havi egy beszélgetős konzutltáció van, egyébként online üzenetküldéssel kommunikálunk.
Úgy érzem, nem kapok elég visszajelzést, jó párszor elfelejt(?) válaszolni, nem nagyon érdeklődik kb. sosem, hogy amúgy hogy vagyok, milyennek érzem a terhelést stb.
Mivel korábban (más sport kapcsán) mindig személyi edzőim voltak, nem igazán tudok mihez viszonyítani, hogy ez így normális, vagy tényleg nem ér annyit a szolgáltatás, mint amennyit fizetek érte.
Azt írtad "mindig személyi edzőim voltak..."
Hát épp ideje lenne elkezdeni magadtól is edzeni. Vedd a fáradságot és tanulnj arról a sportágról, amit épp csinálsz és akkor nem kell személyi edző.
Szabad megkérdeznem hány éves vagy kedves kérdező? Mert, amiket írtál, azok alapján én már rég kirúgtam volna a pic#ába. De költsd csak rá a pénzed továbbra is. Végül is könnyebb, mint tanulni!
Kösz a semmit. 26 éves vagyok, ennek mi köze bármihez? 😂
A kérdésre éppen nem válaszoltatok, a pénzemet meg arra költöm, amire akarom.
Csak egy divat az online coaching, fölösleges pénzkidobás. Mindent megtalálsz a neten milliárdnyi videóban elmagyarázva és megmutatva.
Van néhány gym buddy-m akik igénybe veszik, de egyáltalán nem fejlődnek jobban tőlem, sőt...
Én csak nevetek rajtuk, amikor mutogatják az appjukat, amikben olyan gyenge anyagok vannak, amiért nekem nem lenne pofám pénzt elkérni.
A terembe járnak profi testépítők is, akik szívesen adnak tanácsokat maguktól is, de a netes videók is tökéletes válaszokat adnak bizonyos kérdésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!