Hogy ha ez a kislány fiatalabb lenne is azt mondanák az emberek, hogy ez túl szexiskedős? 22/F
Ezt a videót a Facebook-on láttam és ott írták páran, hogy ez szexiskedős a korához, és ha bár ezzel egyetértek is, de többnyire már csak azért írják ezt ezek az emberek, mert a kislányon látszik, hogy kezd nővé érni és úgymond védik nehogy mi férfiak vonzónak találjuk, amit még meg is értenék amúgy, de hogy ha meg ugyanezt csinálná mondjuk egy 4 éves azt meg cukinak találnák és nem mondanák, hogy de hát a pedók erre felizgulnak, pedig ilyen is van és ez mégse gond, vagy nem is tudom, hogyan fogalmazzam meg magam. Ismét írom, szerintem is szexiskedős, de teljesen más okokból(Nem tudja a mozdulatokat jól átadni nyílván a kora miatt, nem illik hozzá a tánc stílus, csak szépek a mozdulatai, tehát látszik, hogy tanult, de pont emiatt nincs is értelme annak, amit csinál, olyat kéne táncolnia, amit ért is és át is tudja adni a közönségnek), de azt hogy azért legyen ez szexiskedős, mert hogy dehát a srácok meg a férfiak felfognak erre izgulni és nem kéne így táncolni, na azt nem nagyon értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!