Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi alapján választottál...

Mi alapján választottál sportágat?

Figyelt kérdés
2024. márc. 20. 06:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Anno én Kozma István alias Pici tv-ben látott története miatt kezdtem el birkózni.
2024. márc. 20. 07:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Óvodás koromtól 14 éves koromig judóra járattak a szüleim, aztán ezt bizonyos okokból abbahagytam, magát a sportolást viszont nem akartam, ezért az osztálytársaimmal elkezdtem konditerembe járni. Az első pillanatban megfertőzött a súlyzós edzés világa, és hosszú évek óta ki se tudok ebből gyógyulni (nem is akarok), úgyhogy erőemelő lettem.
2024. márc. 20. 08:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én időmben, amikor gyerekek voltunk 80-as évek eleje , mindenki focizott és gyakorlatilag ez volt nem volt választás, mert ez mindenkinek elérhető volt. Otthon az utcán bárhol-bárki tudta művelni, akár egy ócska gumilasztival és egy ág leverésével vagy tégla kijelölésével már kapu is volt. Szóval, amíg gyerek voltam csak a foci volt számomra, amiben baromi jó gólerős csatár voltam. Játszottam élmezőnyben is na nem NB1 :D és sokra tartottak, mert tényleg bárhol-bármikor játszottam ott olyan nem volt, hogy én nem rúgtam volna gólt. 17 éves koromig fociztam, de addigra már évekkel azelött beleszerettem a kosárlabdába már és 5 éven keresztül a kettőt együtt műveltem, amit ugye mondani se kell az egyiket el kellett engedni egy idő után, mert kettőt nem lehet komolyan csinálni csak hobbiból. Viszont kosárban hamar felfedeztem, hogy baromi nagyokat tudok ugrani és megszállotja lettem a zsákolásnak és a minnél nagyobbat ugorjak dolognak :D Meg sokkal látványosabb sport, mint a foci. Most így visszagondolva mai napig kosarazok 46 múltam és nem bántam meg, hogy a kosarat választottam a foci helyett, bár szerintem fociban, amilyen gólerős voltam lehet többre vittem volna.
2024. márc. 20. 08:44
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Kényelmi okok miatt választottam a sportok: hűtő nyitogatás és sörözés a tv előtt 😀
2024. márc. 20. 12:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban is jól ment a szkander.
2024. márc. 20. 14:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindneki gólerős volt es sokra vihette volna csak hat ahogy az utánad író is mondja az a fránya sörözés meg tv. De sokszor a térd is hunyos
2024. márc. 20. 19:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem választottam anyámék beirattak valahova azt ennyi a story
2024. márc. 20. 19:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!