Mit esztek egy nap?
Reggeli - vajas kifli
2-3 szendvics az iskolába mikor jól esik
alma/banán
Ebéd - Leves, második
uzsonnára amit kívánok
nasi ha eszek: csoki/chips/gumicukor
Vacsora - mikor mi lecsó/szendvics/gyrostál meg ilyenek
Most 50 kiló vagyok 172 cm és 16 éves
Változatosan, mikor mit, csak a makrók meglegyenek. 2500 kalória, ebből 2g x testsúly a fehérje.
De úgy sem releváns információ ki mit eszik, mert mindenkinek más a tápanyag igénye, céloktól függően stb.
Általában 3000vagy a feletti kaloria mennyiseg. Sokszor ezt tesztakkak vagy hus rizsel viszem be neha szendvicseket is eszek ha nem főztem.
Általában szoktam bele segíteni vagy zabkekszel vagy tejjel vagy zabbal vagy mogyoro vagy mas magvak vagy egy ket peksuti vagy étcsoki általában 70% meg ilyen kis csalasok vannak hogy könnyebb legyen.
Nem szoktam elosztani hogy ekkor reggeli mert reggel van es akkor ilyen kis fisz fas.zomsag. Egyből rendes kaja ha éhes leszek ez legkésőbb delbe megtörténik vagy 10kor. Utana ahogy látom eszek ugy hogy az adott mennyiséget amit kigondoltam a napra elfogyjon.
Általában tomegelni szokott nehezebb lenni nekem ezért szoktam bele csalni de azt is normalisabb dologkkal amiket írtam.
Szalkasitaskor csak több hus viz leved zöldség gyumolcs azt mar betölti az embert kevesebb kaloriaval
Tömegelesnel meg fontosnak találom hogy jol csusszon az adott kaja. Idővel hozza szokik az ember meg a gyomra is nagyobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!