Küzdősporton belül ezek a dolgok szabályosak lennének?(Bővebben lent)
Tudom, hogy a tudomány mai állása szerint ezek nem lehetségesek. Viszont én, aki huszonéve küzdősportolok, sokat töprengtem azon, hogy mondjuk egy MMA mérkőzésen mi lenne, ha a semmiből valaki ezeket előhúzná:
-Az illető négy, teljesen jól, egészségesen funkcionáló végtaggal rendelkezik, így négy karral tud támadni, védekezni, földharcolni, cselezni, stb.
-Dinoszauruszokhoz hasonló csontkinövésekkel rendelkezne az alkarján, könyökén, sípcsontján, lábfejein, és így állóharcolna.
-Farokkal rendelkezne, aminek a végén csontbuzogány lenne, és azt is használná.
-Valami csoda történik, és az illetőnek olyan izomtapadásai, idegrendszeri beidegzései, izomrost sűrűsége, hormon rendszere van, hogy a relatív ereje megegyezik egy csimpánzéval.
-Pisztolyrákhoz hasonlóan olyan gyorsan, és erősen tudna csettinteni, tapsolni, hogy a lökéshullámtól elkábulna az ellenfele.
-Telekinetikus, telepatikus képességekkel rendelkezne, és ezeket használná.
Tudom, hogy most azt gondoljátok, hogy sok volt az anyag, meg hogy ezek nem lehetségesek, meg értelmetlen a kérdés. De tegyük fel, hogy hirtelen a semmiből felbukkanna valaki, aki ezek valamelyikével rendelkezne, és hirtelen használná egy küzdelem során. A bírók, illetve az illetékes szervezet vajon hogyan reagálna ezekre? Főleg az utolsó három eset lenne érdekes, mert ezeknek nem lenne különösebb ismertető jele, így tényleg a meglepetés erejével érne mindenkit.
Szigorúan elméleti kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!