Hogyan lehetne itthonról elkezdeni tornázni?
Figyelt kérdés
Szeretnék kicsit tenni magamért és eldöntöttem, hogy odafigyelek az étkezésre, mellette szeretnék sportolni is. Munkám miatt edzőterembe nem fogok tudni eljárni, így itthon szeretnék tornázni. Nem tudom hogy kellene belekezdeni, miket szerezzek be otthonra, videókat internetről nêzzek?febr. 5. 19:41
1/5 anonim válasza:
Mi lenne a cél a tornával? Mert ha nem izomépítés, akkor bármilyen ugrálós YouTube videó megfelelő arra, hogy mozogj. Egyébként nagyon támogatom a gyógytornát, ha már otthoni edzés.
2/5 A kérdező kommentje:
Elsősorban fogyás, formásodás, állóképesség javítás.
febr. 5. 19:55
3/5 anonim válasza:
Nem kell semmit beszerezni
Interneten youtubera beírod hogy teljes testes edzésterv vsgx full body workout no equipment és rengeteget találsz.
Én pl szeretek zenés táncos videókat utánozni. Még disney dalokból is van . Pl workout for disney music és kiadja.
Ha báemit mozogsz heti 2x 60 percet az már szuper jó.
Viszont a kajára is oda kell figyelni, anélkül nem fogsz fogyni
4/5 anonim válasza:
Fogyni a kalóriadeficittől fogsz, formásodni pedig az izmosodástól, azaz a progresszív súlyzós edzéstől. Állóképesség javítására a kardió/aerob mozgásformák (pl. gyaloglás, futás, biciklizés, úszás, ugrókötelezés, stb.) alkalmasak, de egy edzetlen kezdőnél az otthoni tornázgatás is alkalmas valameddig valamire.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat 🙂
febr. 5. 20:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!