Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Indítok egy jógaoktató vállalk...

Indítok egy jógaoktató vállalkozást, mi legyen a neve?

Figyelt kérdés

Sajnos nem vagyok nevekben jó. Facebook csoportban hirdetem majd mega gyakorlások alkalmát, csak nem tudom, mi legyen a csoport neve. Van egy ismerősöm, aki a jómagam szót mint JÓmaGAm emelte ki, esetleg valami hasonló szójáték lehetne. De hiába töröm a fejem, nem jut eszembe semmi, ami tetszene. A chatgpt sem segít sokat.

Valami jógás kifejezés is lehetne benne, nem tudom.

2024. jan. 21. 17:01
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

"A változás jógát fenntartjuk!"

Ez csak egy random ötlet, nem túl sokat törtem rajta a fejem.

2024. jan. 21. 17:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Írj le néhány jóga kifejezést nekünk, légyszi (én pl. nem jógázok, egyet sem ismerek), esetleg a vállalkozásod valamilyen jellemzőjét (stúdió, vagy otthon tartod, esetleg online?, egy nagyobb utcanévhez köthető?), hozzá kapcsolódó érzést, vagy ilyesmi. Ezek nélkül nekem mondjuk ilyenek jutnak eszembe hogy jógakuckó vagy jóga4ever, pozitívenergia.
2024. jan. 21. 17:55
 3/8 A kérdező kommentje:

Jógás kifejezés például a prán@ (védett szó, a gyk nem engedi leírni,de a a vége), ászana, jáma, nijáma, djána, szamádhi, csakra, dhárana. Érzések pedig, amik hozzá kapcsolódnak, a békesség, csend, megnyugvás, befelé fordulás.

Termet bérlek, ott fogom tartani.

2024. jan. 21. 18:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ilyenek?: Pranific, Belső-én Jógatetem, Nyugiterem, Belső Béke (Jóga)terem, Sense Channel Jógaterem, Jólvagyok Jóga, Csakracsatorna, Csendterem
2024. jan. 21. 19:46
 5/8 anonim ***** válasza:
71%
.... hát mondjuk mikor elolvasnás Patandszáli jóga szutráit, akkor számtalan ötletet kaphattál.
2024. jan. 22. 09:05
 6/8 anonim ***** válasza:

**Patandzsáli

bocsánat

2024. jan. 22. 09:05
 7/8 anonim válasza:

A prán@ miért esik védjegyoltalom alá?

Egyébként ha valami szanszkrit szóhoz kapcsolod a jóga szót és ez lesz a neve, egy leszel az ezerből.

2024. febr. 18. 08:46
 8/8 anonim ***** válasza:
84%
Yogi Bear
2024. febr. 18. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!