Mennyi idő normális mire meggyógyul a bokám?
Lehet futás közben sérült meg. Múlt hétvégén terepfutást végeztem. 15km, de sokat sétáltam, sok volt a fölfelé menet. Nem éreztem egy rossz lépést sem.
Az a furcsa, hogy lépéssel, futassal abszolút nem fáj a bokám, csak ha a külső talpelem felé hajlítom. Így nem láttam okát, hogy ne futhatnek továbbra is. Fel maratonra keszulok, 2 honap mulva lesz, nem igazan kene mar kihagyni futast. A héten végig futottam, de mivel a járda csupa jeges, így csak a legminimalisabb 4kmt futogattam. Hétvégén most próbáltam magassagkulonbseg nelkul járdan futni a hosszut.
Azt se tudom, hogy a fe...be serultem meg.
Ha lemegy a verseny márciusban és meg mindig faj, akkor rapihenek.
Mi lehet a sérülésem és mennyi időbe telhet, hogy elmuljon? Vettem kompressziós zoknit, meg kenőcsöt,ami tan jó gyulladásra. Eddig nem tudnám megmondani h használ e.
Komolyan itt akarsz, látatlanban, az unatkozó portásoktól választ kapni?
Ha fáj, annak oka van.
Orvos, röntgen, stb.
Az aszfalton, térkövön futkározás meg szétkapja az ízületeket, porcokat. Attól tarts nem mellesleg.
1-es vagyok.
A talpboltozat süllyedés, lúdtalp is okozhatja.
Hogy mennyi a gyógyulási idő, vagy egyáltalán esélyes-e, azon múlik, hogy távkuruzslókkal, vagy az ortopédián gyógyíttatod-e magad.
Pihentetni kéne, azt sem tudod mi bajod van egyáltalán
Lehet rándulás,gyulladás, lúdtalp(bár az feltűnt volna) a rossz cipő miatt,porckopás
Reumatológia ha nem múlik a fenti opciók alkalmazása után sem de addig nem kell a sportot erőltetni mert nem gyógyul
Koszi a valaszokat, főleg a 3asnak és a 4esnek.
Termeszetesen nem úgy kell venni 1es hogy szentirasnak veszi az ember, ami tanacsot itt kap, csak a nem elitelo nem rossz indulatu valaszokra kivancsi minden kerdezo. Próbálom a futasokon kivul pihentetni, ulomunkat végzek, de kell mozgatnom is. Talán egyebkent szerencsés leszek, mert ma mintha nem fájna annyira.
Lúdtalpam van, meg butykom is, annak idején 15 évesen azért is hagytam abba a futast.
Olyan válaszokra voltam kíváncsi, amilyet a két utóbbi valaszado adott. Nem eltelo, saját tapasztalatat leíró, semleges hangvetelu komment.
Remélem rám nem lesz igaz, h majd kiujul időről időre...mondjuk idősebbektol mindig azt hallom, ha mondom, h már megint fáj a carpal tunellel a kezem, karom, csípőm, bokám, hogy Aaa, csak oregszel:-D szóval ezek szerint az csoda, hogy eddig nem fájt a bokám. Nem tudtam h a lúdtalpam miatt is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!