Ha edzésen véletlen puncin rúgnak, hogy tudod leplezni a fiúk előtt?
nem kell leplezni, szerintem a legjobb ha megkérsz egy fiút, hogy adjon rá egy gyógyító puszit és vagy simizze meg :D
már miért lenne amúgy gáz?
Ki mondta hogy azt kérd meg, aki puncin rúgott?
Inkább olyant kérj fel a gyógypuszira aki tetszik... :D
nem leplezni kell,hanem tökön rúgni.....
erre írtam,hogy lány volt.
Miért kéne megtorolni? Miféle sportszellem ez?! Nyilván nem szándékosan csinálta, egyszerű baleset, szinte mindenkivel előfordult már ilyesmi edzéseken, ez benne van a pakliban.
Másfelől nem értem, miért csináltok gondot egy rakás természetes dologból Ti, lányok. Ha valakit véletlenül tökön rúgnak valamilyen játék vagy edzés közben, akkor első reakcióként nevetünk a helyzeten, miközben a találatot elszenvedő anyázik, majd együttérzően veregetjük a vállát, segítjük leülni, miközben aki a találatot okozta, bocsánatot kér, amit a szenvedő alany legtöbbször szimplán elhárít, mert tudja, hogy nem direkt volt, és előfordul az ilyesmi. Nálatok nyilván ez sokkal kisebb fájdalommal járó találat, szóval nem is szükséges mindez, de nehogy már az is gáz legyen, hogy egy pillanatra odanyúlsz, nőjetek már fel! :) Egy fiú, ha megengedheti magának, ilyen esetben legalább öt percig dédelgeti a golyóit, miközben ringatja magát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!