Miért kell így öltözni egy edzőteremben? Csak szerintem magamutogatás?
Elkezdtem terembe járni a férjemmel. Ő régen verseny szerűen sportolt, már több időszakot jártam én is de eü gondok miatt nem volt szabad megerőltetni magam (mondjuk most se, de már van gyógyszerem rá, ha beüt a baj). Férjem (szerintem nem csak szerintem...) elég jó hapsi, és ha kívülről látnám magunkat én sem érteném, hogy mit keres mellettem :( Na szóval az önbizalmam így is a béka segge alatt, ugye terembe azért jár az ember, hogy lefáradjon-megizzadjon, akkor aztán semmilyen szempontból nem vonzó az ember lánya - legalábbis én.
És akkor beáll mellénk a futógépre edzőnaciban, sportmelltartóban, full sminkben és kiengedett lapockáig érő vasalt hajjal a kislány. Most ez szerintem sem terembe való? Most lehet mondani, hogy nem egymást kell nézni, de vajon mi a céljuk ezzel a kinézettel? Szerintem pont ez. Nem fogok nyilván beszólni meg semmi, de ilyenkor konkrétan sírhatnékom van...
szóval, aki így jár, mondja már meg, miért? kiengedett hajjal futni, edzeni, mikor leizzadsz úgyis? meg lefolyik a smink?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!