Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mindenki sportol valamit?

Mindenki sportol valamit?

Figyelt kérdés
Osztálytársaim és ismerőseim több éve járnak különböző egyesületekhez sportolni. Én nekem viszont az élet úgy hozta hogy sajnos ezt soha nem tudtam kipróbálni. A kérdésem az lenne hogy tényleg ennyire különálló vagyok ebben vagy csak túlreagálom? 17/F

2024. jan. 13. 11:24
 1/2 anonim ***** válasza:
80%
Ebben a korban tényleg az a ritka, ha valamelyik középiskolás nem sportol valamit. Aztán felnőtt korban az a ritka, ha valaki sportol valamit. Nézd meg a magyar felnőtt társadalmat. Nem a sport jut róluk eszedbe.
2024. jan. 13. 11:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Nálunk kb. Az egész évfolyamon az emberek negyede nem sportol, a maradék ledig vagy nagyon komolyan (heti 15-20h+ edzés) vagy "csak" heti kötelező 2 óra teremben.
2024. jan. 22. 19:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!