Mindenki sportol valamit?
Figyelt kérdés
Osztálytársaim és ismerőseim több éve járnak különböző egyesületekhez sportolni. Én nekem viszont az élet úgy hozta hogy sajnos ezt soha nem tudtam kipróbálni. A kérdésem az lenne hogy tényleg ennyire különálló vagyok ebben vagy csak túlreagálom? 17/F2024. jan. 13. 11:24
1/2 anonim válasza:
Ebben a korban tényleg az a ritka, ha valamelyik középiskolás nem sportol valamit. Aztán felnőtt korban az a ritka, ha valaki sportol valamit. Nézd meg a magyar felnőtt társadalmat. Nem a sport jut róluk eszedbe.
2/2 anonim válasza:
Nálunk kb. Az egész évfolyamon az emberek negyede nem sportol, a maradék ledig vagy nagyon komolyan (heti 15-20h+ edzés) vagy "csak" heti kötelező 2 óra teremben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!