Hogyan javíthatnék a darts kiszállózásomon?
Sziasztok. Néhány hónapja kezdtem el dartsozni, és bár eleinte szimpla kiszállóval játszottam más emberek ellen most már ideje volt duplára váltani, mégis így az igazi... Na az a helyzet, hogy a tömegelés egész jól megy a napokban több 60 fölötti átlagot dobtam, és az már nagyon ritka hogy 50 alá megyek a kiszállózások előtt... De sajnos bárki ellen játszok a duplák egyáltalán nem mennek.. Talán minden 10. ha bemegy, és ez nagyon bosszant. Szeretnék járni kisebb versenyekre is, de ilyen kiszállózási aránnyal csak beégnék. Esetleg valakinek van olyasmi "edzésterve" vagy akár egy szimpla tanácsa ami javíthat a kiszállózásomon? Nagyon köszönöm a segítségeteket előre is!
17/F
Gyakorolj a duplákon
A Bob's 27 egy jó gyakorlás lehet
Versenyeken pedig indulj bátran, nem fogsz beégni, bárhova is mész, szívesen fogadnak
Tagja vagy egy egyesületnek?
Köszi szépen a válaszokat, elsőnek annyit, hogy lehet igazad van, de azt nem mondanám hogy a célzás nem menne (:D) hiszen a triplák jönnek folyton.
Valószínű akkor rá megyek tényleg a több gyakorlásra nem csak napi 30 perceket dartsozom ezután
Utolsó valaszolonak: Köszi a tippet, kipróbálom a bob 27-eset, eddig még nem játszottam azzal. És egyesületnek nem vagyok tagja egyelőre, de gondolkodom rajta most hogy megemlitetted
Szerintem mindenképp érdemes lemenni a legközelebbi klubba
Merre laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!