Tényleg ennyi pluszt ad a nőknél a karate?
Sok videó van neten arról hogy eredeti japánok, kung fu esetén kinaiak, hogy elvéreznek valós küzdelembe. Én jó ideig karatéztam. Mindig voltak kiemelkedően ügyes ellenfelein, gyakorló partnereim edzésen akik rendkivűl jól küzdőtek. Na, ezen edzőtársakat elkezdem facebookon látni Kick box és Thay box versenyeken eredményeket elérni.
Érted kérdező???
Akik rendesen küzdeni akarnak megtanulni azok karate melett vagy helyet elkezdenek box-re, kick box-ra, thay box-ra járni. Nem a karatét csinálják akik jól akarnak tudni bunyózni. Ezek után számomra csalódás a karate. Zóld-barna övnél mindenki aki jól akar harcolni az átmegy küzdősportra.
ENNYIT ERRŐL.
4
Ez nem jelenti azt hogy a karate ne lehetne egy igen jó alap. Sőt inkább arról írsz hogy nagyon is jó alap lehet. Viszont sajna ettől nem igen jutottam közelebb a válaszhoz.
Akkor érthetőbben.
A karate csak a filmekbe olyan hatékony harcra. Sok esetbe harmatgyengék a karatés lányok. A növéred nyert ha elég elszánt hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!