Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Srácok, ti szégyenlősek...

Srácok, ti szégyenlősek vagyok kondi öltözőben vagy zuhanyzóban? Testalkat, intim méret, fanszőr, mi miatt érzitek magatokat inkább kényelmetlenül? Van, akinek sikerült ezeket leküzdenie?

Figyelt kérdés
Vagy mindig magabiztosak voltatok?

2023. nov. 15. 10:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon sokáig szégyenlős voltam meztelenül, de aztán sikerült leküzdenem a dolgot. Ha érdekel elmesélem.
2023. nov. 17. 22:45
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Max a fanszőrzet ha nincs karbantarva. Amúgy szeretek meztelenkedni
2023. nov. 18. 11:52
 13/21 anonim ***** válasza:
54%
Kisebb pénisz miatt :) szégyenlős vagyok, de törölköző a kezemben van es úgy megyek be a zuhanyban, és kint törülközök meg a szekrénynél. Bár még nem sokan láttak meztelen.
2023. nov. 18. 18:52
 14/21 anonim ***** válasza:
Én is kicsit szégyellős vagyok, de csak amennyire okom van rá. Amúgy se lenne túl méretes (15-16 cm), viszont nagyon össze tud menni, mint egy gyűszűnyi bőrkupac, pláne, ha hideg utcáról jövök be, vagy hidegebb víz alól jövök ki. Általában nem én vagyok "A kövér gyerek" egy társaságban, de az utóbbi években különféle problémák miatt elmaradozott az edzés, izomból leépültem, és sokat felszedtem, sajnos nagyon a hasamra, ami meztelenül még jobban látszik, mondhatni borzasztó ciki. Igazából fogalmam sincs, kívülállók mit gondolnak rólam, jó lenne tudni, lehet, csak én gondolom túl? Szóval nem vagyok olyan önfeledten magabiztos, mint némelyek, igyekszek mielőbb átöltözni. Szőrtelenítve vagyok, ezen nem szoktam aggodalmaskodni, hogy kitűnne. Valószínű össznépi átlagnál sok a dzsungel, de szerintem fiatalabb, divatozgató réteg általában nyírogatja.
2023. nov. 18. 23:12
 15/21 anonim válasza:
Én uszodába járok és szoktam néha akaratlanul is látni a másikat, soha sem pozitiv sem negativ gondolatom nem támadt még a másik testével kapcsolatosan. Feltételezem a többiek is így vannak ezzel. Ha meleg hajlamú és megnéz, akkor így jártam, de csak addig láthatja a farkam, amíg törölközöm és felveszem a boxerom egyből, kb 1 perc vagy nagyon max 1,5. A testem többi részét meg úgyis látja szinte mindenki.
2023. nov. 19. 16:31
 16/21 A kérdező kommentje:
15-ös, és te nem szoktad kellemetlenül érezni magad meztelen? Tök természetes érzés neked? A méreted vagy inkább a sportos testalkat miatt nem vagy zavarban?
2023. nov. 19. 19:45
 17/21 anonim ***** válasza:
79%

Én semmilyen fiú előtt nem vagyok szégyenlős.

Bárki legyen is az. Ha ismerem, ha nem.

Minek kell szégyelni az embernek a testét.

Minden fiúnak ugyan az lóg a lábai között, vannak testi eltérések, de engem nem érdekel.

Láttam már fiatalt, öreget, gyereket, vékony embert, és pocakosabb embert is meztelenül.

Nincs benne semmi.

És leginkább mi a kellemetlen abban, ha meztelenül vagy?

Én természetesnek veszem, és jobban is érzem magam meztelenül, mert nincs semmi olyan rajtam ami zavarna, nyitottabb és lazább meztelenül lenni.

2023. nov. 20. 10:06
 18/21 anonim válasza:
100%

15-ös vagyok.

Nem vagyok annyira izmos, 180 cm 80 kg vagyok.

A farkam nem nagy, 8 centis lekonyulva, szóval nálam sokszor látni nagyobbat. De nem farokmutogatásért járok oda, hanem öltözni, az hogy nem vagyok egyedül az azért van, mert nyílvános uszoda. A zuhanyzóba befelé fordulva zuhanyzok, ha kiszállok és törölközök, akkor csak akkor látnak, ha a legelső zuhanyzóba vagyok, de soha nem láttam volna, hogy bárki megnézett volna eddig, lehet azért, mert igyekszem ignorálni őket.

2023. nov. 20. 16:55
 19/21 anonim válasza:
55%
Én magabiztos vagyok,pedig van rajtam felesleg, és szőrös is általában mindenem.
2023. nov. 23. 07:04
 20/21 anonim ***** válasza:
Vérfarokkal sem vagyok az. Régebbi teremben a fiatal takarítócsaj rendszeresen bejárt akkor is, amikor bent volt vendég. Egyik este jövök ki zuhany után, takarított, semmi zavartság, és simán dumálgattunk, miközben öltöztem.
2023. dec. 28. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!