Srácok, ti szégyenlősek vagyok kondi öltözőben vagy zuhanyzóban? Testalkat, intim méret, fanszőr, mi miatt érzitek magatokat inkább kényelmetlenül? Van, akinek sikerült ezeket leküzdenie?
Én semmilyen fiú előtt nem vagyok szégyenlős.
Bárki legyen is az. Ha ismerem, ha nem.
Minek kell szégyelni az embernek a testét.
Minden fiúnak ugyan az lóg a lábai között, vannak testi eltérések, de engem nem érdekel.
Láttam már fiatalt, öreget, gyereket, vékony embert, és pocakosabb embert is meztelenül.
Nincs benne semmi.
És leginkább mi a kellemetlen abban, ha meztelenül vagy?
Én természetesnek veszem, és jobban is érzem magam meztelenül, mert nincs semmi olyan rajtam ami zavarna, nyitottabb és lazább meztelenül lenni.
15-ös vagyok.
Nem vagyok annyira izmos, 180 cm 80 kg vagyok.
A farkam nem nagy, 8 centis lekonyulva, szóval nálam sokszor látni nagyobbat. De nem farokmutogatásért járok oda, hanem öltözni, az hogy nem vagyok egyedül az azért van, mert nyílvános uszoda. A zuhanyzóba befelé fordulva zuhanyzok, ha kiszállok és törölközök, akkor csak akkor látnak, ha a legelső zuhanyzóba vagyok, de soha nem láttam volna, hogy bárki megnézett volna eddig, lehet azért, mert igyekszem ignorálni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!