Székesfehérváron tudtok jánlani valami küzdősportos klubbot?
Mennyi idős vagy? Mi a célod?
Van egy ZR team Fehérváron. Gyerekek és felnőttek egyaránt járnak.
Talán a videotonnak van birkózó meg judo szakosztálya, de nem vagyok biztos benne, keress rá. Ahogy néztem ökölvívás is van.
A ZR teammel fogsz a legjobban járni, én ezt ajánlom. Ha találsz birkózó edzéseket, azt is ajánlom mellé kiegészítésnek.
A kungfu meg karate baromságokat messziről kerüld el.
Árban egyébként egyik se vészes. A BJJ edzések Budapesten egy hónapra ha jól emlékszem 20ezer volt. De ebben benne volt heti 5 edzés, és annyira mentél amennyire akarsz. Meg ez Carlson Gracie volt ami "nÉpSzErűBb" tudtommal. Szóval kétlem hogy a ZR teamnél Fehérváron egy 10-15nél többet kéne fizetned egy hónapban.
Ahogy nézem, állóharc edzésből ökölvívás van csak Fehérváron, ezek általában tapasztalatom szerint drágábbak, de kétlem hogy a havidíj 20ezernél több lenne.
A fing csun kungfut meg karatét kerüld el továbbra is. 1 voltam
3 na ezt én még nem találtam meg. Ez is nagyon jónak tűnik kérdező, ide is mehetsz.
1 és 2 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!