Mely sportfogadó oldalakat ajánljátok?
Figyelt kérdés
A betnél sikeresen bannoltak a profilom újat létrehozni valamiért nem tudok így érdeklődnék ki mely oldalakat ajánlaná amely a bet365hoz hasonló?
Első sorban foci illetve kosár vonalon mozgok.Előnyben részesítem a fogadasepitovel ellátott oldalakat.
Hazaiak közül az új tippmixprot gyengenek találom a vegas még egész jó bár ott is van pár hülyeség amit lehetne javítani
2023. nov. 1. 22:12
1/7 anonim válasza:
Egyiket se. A sportfogadás káros, függőséget okoz, és MINDIG A BANK NYER!!!
2/7 anonim válasza:
Miert bannoltak? Amugy letrehozni azert nem lehet mert egy embernek egy szamlaja lehet.
Amugy unibet.
Esetleg meghivnalak. Es segitenek is ez esetben pl befizetesben, agy ha gondod akad.
3/7 A kérdező kommentje:
Egyik napról a másikra beléptem és kaptam egy üzenetet,hogy adazegyeztetési gondok miatt bannoltak a profilom.Mikor ráírtam az ügyfélszolgálatra akkor azt mondta ő annyit lát hogy küldtek egy emailt amiben elvileg arra kértek,hogy küldjek egy új képet a személyimről mert nem elég éles a kép(bő 1 éve vagyok náluk regisztrált tag).Én meg ezt elszalaszottam.Egyebkent az ügyfélszolgálatos szerint elvileg tudok új számlát létrehozni,nekem mondjuk nem sikerült.Pedig megadtam teljesen új emailt új telószámot is a lakcím illetve a nevem az is ékezetek nélkül ami maradt
2023. nov. 2. 11:36
4/7 anonim válasza:
Ez esetben valoszinuleg valoban tudsz ujat nyitni. Kapsz valami hibakodot a regisztraciokor? Vagy hol akad el a dolog?
5/7 A kérdező kommentje:
Új adatok megadása után azt irja hogy van már egy profilom.Ez azért fura mert az ugyfelszolgalatos szerint is ha az emailt meg a teloszamot kicserelem siman tudnom kéne uj szamot letrehozni
2023. nov. 3. 11:44
6/7 A kérdező kommentje:
*bet számlát
2023. nov. 3. 11:44
7/7 anonim válasza:
Szerintem nem, mert a cimet is nezik. A bet eleg komoly szurovel rendelkezik. Lepj kapcsolatba veluk es kerdezz ra. Mind el a hibakodot.
Vagy marad az unibet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!