Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mely sportfogadó oldalakat...

Mely sportfogadó oldalakat ajánljátok?

Figyelt kérdés

A betnél sikeresen bannoltak a profilom újat létrehozni valamiért nem tudok így érdeklődnék ki mely oldalakat ajánlaná amely a bet365hoz hasonló?

Első sorban foci illetve kosár vonalon mozgok.Előnyben részesítem a fogadasepitovel ellátott oldalakat.

Hazaiak közül az új tippmixprot gyengenek találom a vegas még egész jó bár ott is van pár hülyeség amit lehetne javítani

2023. nov. 1. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyiket se. A sportfogadás káros, függőséget okoz, és MINDIG A BANK NYER!!!
2023. nov. 1. 23:29
 2/7 anonim ***** válasza:

Miert bannoltak? Amugy letrehozni azert nem lehet mert egy embernek egy szamlaja lehet.

Amugy unibet.

Esetleg meghivnalak. Es segitenek is ez esetben pl befizetesben, agy ha gondod akad.

2023. nov. 2. 08:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Egyik napról a másikra beléptem és kaptam egy üzenetet,hogy adazegyeztetési gondok miatt bannoltak a profilom.Mikor ráírtam az ügyfélszolgálatra akkor azt mondta ő annyit lát hogy küldtek egy emailt amiben elvileg arra kértek,hogy küldjek egy új képet a személyimről mert nem elég éles a kép(bő 1 éve vagyok náluk regisztrált tag).Én meg ezt elszalaszottam.Egyebkent az ügyfélszolgálatos szerint elvileg tudok új számlát létrehozni,nekem mondjuk nem sikerült.Pedig megadtam teljesen új emailt új telószámot is a lakcím illetve a nevem az is ékezetek nélkül ami maradt
2023. nov. 2. 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez esetben valoszinuleg valoban tudsz ujat nyitni. Kapsz valami hibakodot a regisztraciokor? Vagy hol akad el a dolog?
2023. nov. 2. 11:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Új adatok megadása után azt irja hogy van már egy profilom.Ez azért fura mert az ugyfelszolgalatos szerint is ha az emailt meg a teloszamot kicserelem siman tudnom kéne uj szamot letrehozni
2023. nov. 3. 11:44
 6/7 A kérdező kommentje:
*bet számlát
2023. nov. 3. 11:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, mert a cimet is nezik. A bet eleg komoly szurovel rendelkezik. Lepj kapcsolatba veluk es kerdezz ra. Mind el a hibakodot.

Vagy marad az unibet.

2023. nov. 3. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!