Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Őszintén, más nem vágna hozzá...

Őszintén, más nem vágna hozzá egy tárcsát az ilyenekhez?

Figyelt kérdés
Látom hogy nincs senki a csigán, jön a csávó és leakasztja a kötelet hogy neki van még egy, aztán veszem észre hogy 3 gépen mellezik egyszerre... Mi értelme egyszerre több gépen rángatni a súlyt? Meg amelyik trécsel és foglalja a gépe egy óráig. Vagy amelyik úgy ordít mint Herkules és még fülesen keresztül is hallom úgy hogy maxon megy a zene. Ha úgy jön ki a lépés hogy reggel megyek akkor mindig televan hülye majommal. Ha nem tiltaná a törvény tuti fejükre vágnék egyet egy tárcsával.
2023. okt. 17. 19:56
 1/5 A kérdező kommentje:
De nem edzés közben, látom áll a pali valami fura beállásban azt üvölt.
2023. okt. 17. 20:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Üdv az átlag konditermek világában! Mivel ma már minden második ember jár konditerembe (mégha a legtöbben csak pár hónap erejéig is), ezért rengeteg gyökérrel lehet ott találkozni. Igen, a 3 gépet egyszerre foglaló szuperszett majom, és a bicepszezés közben hangosan ordibáló veréb alapkarakter egy konditeremben. Vagy szokd meg, hogy ez a világ, vagy kezdd el rászánni a pénzt az otthoni private gym kialakítására.
2023. okt. 17. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

én mondjuk simán lecseszem azt az embert aki egyszerre egy tucat spotot foglal mert pofátlanság másokkal szembe. meg én simán rászólok az ordibáló jóskákra ha a fülem mellett két méterre visítozik

tedd te is ezt vagy tényleg rendezz be otthon egy edzőtermet ha ez ennyire szét frusztrál hogy a gyakorikérdéseken vezeted le

2023. okt. 17. 20:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Mivel nem mondott a fickó semmi sértőt ezért nem szóltam, bár a tekintete nem tetszet. Tuti szóba hoztam volna a tárcsás csapkodást ha beszól.
2023. okt. 17. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Akik több helyet foglalnak egyszerre azokat én se fogom fel. Mér akkor is gyakran útban vannak, ha összesen ketten vagyunk lenn a teremben. Aki pedig nagyon lassú azt kérdezd meg, hogy beszálhatsz-e (felváltva csináljátok). Én fel szoktam ajánlani mert 4 percet pihenek guggolás közben, tehát minimum ott vagyok egy negyed órát ha nem felet, nem szeretem ha lihegnek a nyakamba.
2023. okt. 17. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!