Szálkásító diéta eredményeként más is vékonynak néz ki?
Vagy ez alkattól függ?
Úgy látom ha deréktájt nincs egy jó adag felesleg akkor lehet akármekkora a vállam vagy karom vékonynak fogok kinezni így 186 centisen.
1
Köszi. Igen. Szerintem is sokkal jobban nézek ki ha folyton tömegelek úgy 15-20% testzsír körül.
Viszont van egy szint amikor már a bél túl nagy, na ott muszáj nekifognom diétázni mert nagyon aputestre hajaz már.
"van egy szint amikor már a bél túl nagy"
Nyilván én se azt mondtam, hogy be kell hízni disznóvá, de naturálon a 15-20% közötti testzsír szinte mindenki számára a legoptimálisabb mind esztétikum, mind egyébként erőszint tekintetében. Feljebb nyilván nem ajánlott menni, mert felesleges és egészségtelen is, de lejjebb sem érdemes, mert az hamar a kinézet és az erő rovására fog menni.
4
Ez igaz. Csak van egy két gizda csávó 75 kilós haverom 34-es karral aki szerint túl sok az a 15-20% és megvallom hagytam, hogy hassanak rám.
6
Nekem is mínusz 7-8 kiló ment le 4 hónap alatt. 99-100 kilóról mentem le 92 kilóra. A derékbőség csökkent úgy 4-5 centit. A kar 1 centit. A többit nem mértem le.
7
Még mindig 95 centi a derekem és nem tudom ha ez normális a magasságomhoz mérve vagy még mindig túl sok.
Elvileg az egészséges a magasságod fele tehát az én esetemben 93 centi vagy az alatt.
De ehhez szerintem le kell mennem 85 kilóra ami végleg nagyon vékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!