Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szálkásító diéta eredményeként...

Szálkásító diéta eredményeként más is vékonynak néz ki?

Figyelt kérdés

Vagy ez alkattól függ?

Úgy látom ha deréktájt nincs egy jó adag felesleg akkor lehet akármekkora a vállam vagy karom vékonynak fogok kinezni így 186 centisen.

2023. okt. 6. 10:26
 1/8 anonim ***** válasza:
44%
Többek között ezért nem ajánlott naturál hobbigyúrós szinten ez a tömegelős-szálkásító ciklizálós, koxos versenyzőket utánzó izé, mert nagyon sokszor ezzel azt éri csak el az egyén, hogy a nagy nehezen felépített izomtömeg jelentős százaléka is eltűnik a testzsírral együtt, aztán kapunk egy sovány fiút, ami 186 centis magassággal pláne szembeötlő. De igen, egyébként alkattól függ.
2023. okt. 6. 10:32
 2/8 A kérdező kommentje:

1

Köszi. Igen. Szerintem is sokkal jobban nézek ki ha folyton tömegelek úgy 15-20% testzsír körül.

Viszont van egy szint amikor már a bél túl nagy, na ott muszáj nekifognom diétázni mert nagyon aputestre hajaz már.

2023. okt. 6. 10:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyébként tapasztalatom szerint naturálban irtó kicsi a mozgástered diéta illetve edzés tekintetében. Ha nem vagy hajszálpontos akkor mindent elbhaszhatsz.
2023. okt. 6. 10:45
 4/8 anonim ***** válasza:
40%

"van egy szint amikor már a bél túl nagy"

Nyilván én se azt mondtam, hogy be kell hízni disznóvá, de naturálon a 15-20% közötti testzsír szinte mindenki számára a legoptimálisabb mind esztétikum, mind egyébként erőszint tekintetében. Feljebb nyilván nem ajánlott menni, mert felesleges és egészségtelen is, de lejjebb sem érdemes, mert az hamar a kinézet és az erő rovására fog menni.

2023. okt. 6. 10:47
 5/8 A kérdező kommentje:

4

Ez igaz. Csak van egy két gizda csávó 75 kilós haverom 34-es karral aki szerint túl sok az a 15-20% és megvallom hagytam, hogy hassanak rám.

2023. okt. 6. 10:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát 186 centisen biztos nem könnyű. Én néhány év edzés után csináltam egy "szálkásítást", mínusz 7 kiló, heti 0,5kg súlyvesztés, nem mentem össze de azért vékonyabb lettem, de legalább kikockásodtam. Derékból lement kb 8cm, végtagokból 1-2cm
2023. okt. 6. 11:00
 7/8 A kérdező kommentje:

6

Nekem is mínusz 7-8 kiló ment le 4 hónap alatt. 99-100 kilóról mentem le 92 kilóra. A derékbőség csökkent úgy 4-5 centit. A kar 1 centit. A többit nem mértem le.

2023. okt. 6. 11:10
 8/8 A kérdező kommentje:

7

Még mindig 95 centi a derekem és nem tudom ha ez normális a magasságomhoz mérve vagy még mindig túl sok.

Elvileg az egészséges a magasságod fele tehát az én esetemben 93 centi vagy az alatt.

De ehhez szerintem le kell mennem 85 kilóra ami végleg nagyon vékony.

2023. okt. 6. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!