Sürgős!!!! Hogyan bírhatnám jobban a testnevelés órákat?
Holnap dupla tesi órám lesz. A tanár nagyon keményen megmozgat bennünket.
Ez 3 perc futásból,gimnasztikából,folyamatos ugrálásból, sorversenyből, és erősítő feladatokról áll.
Ma egy darab tesink volt és ettől is rosszul lettem. Hányingerem volt szédültem és legyengültem. Múlthét pénteken még el is ájultam.
Pedig eszek reggelente rendesen,iszok is, és kávét is szoktam.
Mitől van ez? Hogy kezelhetnem jobban?
Hát javaslom kezdj egy akkor tesi órák mellett is edzeni, tömegelni, állóképességet fejleszteni, mobilizálni.
Eléggé meg fogsz lepődni amikor a munka világában találod majd magadat.
Sajnos erre nincs gyors megoldás. Egyik szünetben próbálj meg beszélni a tanárral, hogy neked sok ez a terhelés. Csinálod a gyakorlatokat ahogy tudod, de fogadja el ha lassabban futsz és kevesebb ismétlésszámot csinálsz a gyakorlatokból. Idővel hozzá fogsz szokni a terheléshez, edződni fogsz, de jelenleg nem tudod teljesíteni az elvárásait.
Nagyon fontos, hogy ezután tényleg tedd meg amit csak tudsz. Csinálj mindent addig, amíg érzed, hogy kifulladsz vagy égető, feszítő fájdalmat érzel az izmaidban. Fokozatosan hozzá fogsz edződni a tanár elvárásaihoz, ha tényleg becsületesen csinálod és önmagadhoz képest a maximumot adod.
Ha te magad nem boldogulsz az üggyel, akkor szülői segítséget kell kérned. Az anyukád vagy az apukád kérjen egy fogadóórát a tesitanártól és beszéljék meg, hogyan lehet neked segíteni.
A többiek hogy bírják? Nekik is sok, vagy csak te purcansz ki?
Mindenkinek Köszönöm q választ!
6-os igen elkezdtem sportolni, judo helyett latin táncórákra fogok járni hetente, és igyekszem jól enni!
Kezdem megszokni, még mindig van egy kicsi rosszullét,de el lehet viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!