Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Horgászok, szerintetek melyikk...

Horgászok, szerintetek melyikkel járnék jobban? Etetőhajó vagy inkább Pva tasakkal bejutatott etetőanyag? Pls help!

Figyelt kérdés
Szóval a hajóra vagy 100 ezrem lenne , viszont az betudná nekem szépen húzni a szereléket,de ha csak bedobom Pva tasakban csomagolva ugyanazt a hatást érem el mint behúzva? 22l
2023. szept. 2. 11:45
 1/2 anonim válasza:

Ha csak 100ezred van hajóra, akkor hagyd.

A legolcsóbb amit én vennék az 250ezer, így aztán én is inkább spombozok, pva-zok, meg a partszéli pecát tolom.

2023. szept. 2. 18:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Az elsőnek lehet igaza van az etetőhajó kapcsán, nem ismerem őket annyira, lehet, hogy a minőség 200k felett indul. A PVA tasak hátránya, hogy etetőanyagot, erjesztett magvakat alapvetően nem tudsz bejuttatni vele, de van megoldás. Etetőanyagot a kosárba gyúrod (van előrekötött PVA háló, amiben van etetőanyag aprószemű pelletként, de szerintem ez nem éri meg) és veszel egy etetőrakétát. Némelyik rakéta kicsi, egy 40 gram dobósúlyú picker bottal és be tudod juttatni. Gond nélkül megtölthető magokkal és etetőanyaggal. A pontos dobáshoz kinézel a túloldalon egy tárgyat, fát és arra dobsz mindig, a zsinórt meg kiakasztod az orsó klipszébe, hogy nagyjából ugyanazt a távot dobd meg mindig. PVA hálót én pontyozásra használok, megtöltöm a hálót bojlival, a horogra szintén bojli és ott hagyom egész napra, mellette a másikkal keszegezek.
2023. szept. 3. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!