Szerintetek holnap Ermes vagy Devon fog nyerni?
Figyelt kérdés
Devonnak szurkolok, neki ez az utolsó esélye (legalábbis az egyik).
Ermesnek még van ideje felhúzni magát világbajnokig.
2023. aug. 25. 17:00
11/18 A kérdező kommentje:
10: ha igazi troll lennél nem mennél ebbe bele :P
2023. szept. 11. 13:58
12/18 anonim válasza:
Szövegértésből megbuktál. Nem vagyok igazi troll, csak azt írtam, trollkodok. Ha helyette azt írnám, főzögetek, mindjárt leszakácsozol?
13/18 anonim válasza:
Én Ermes-nek szurkoltam, kár hogy nem nyert Devon ellen. Ermes nagyon erős, kis ideig vissza tudta tartani Levan Saginashvili 188 kilóját, amikor már teljesen ránehezedett. Erre nem sokan lennének képesek.
14/18 anonim válasza:
#12 Milyenek az igazi trollok? Főállású trollok nincsenek. Aki gyakran trollkodik, azt már annak nevezik. Néha még azt is, aki egyszer, de ki hisz valakinek, aki trollkodik. 😄
15/18 A kérdező kommentje:
#13: na igen, az valóban elképesztő volt, Levan majdnem meg is fulladt, de én úgy vagyok vele, hogy amikor Devon kikapott Levantól akkor nem volt eléggé felkészülve.
Most jön a következő óriásmeccs nov.11-én Devon vs Denis, szerintem ha devon komolyan veszi akkor nyerhet Denis ellen, ugyanis Ermest halál komolyan vette, és meg is lett az eredménye (Genadinál ez nem jött össze 🤣) Kíváncsi lennék egy devon ermes rematchre is és egy Vitaly vs Morozov meccsre is
2023. okt. 23. 18:34
16/18 anonim válasza:
#14 Na ebben tévedsz. A magyar parlamentben, vagy bármelyik nemzetében, de még az EP-ben is ott ülnek a főállású kisiparos és egyéb megélhetési trollok, akik verbálisan és grafomániás módon is nagyban űzik a trollipart.
17/18 A kérdező kommentje:
16: :/
Sajnos
2023. okt. 27. 23:29
18/18 A kérdező kommentje:
Indul az evw x ahol Devon összecsap Denissel
2023. nov. 11. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!