Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek holnap Ermes vagy...

Szerintetek holnap Ermes vagy Devon fog nyerni?

Figyelt kérdés

Devonnak szurkolok, neki ez az utolsó esélye (legalábbis az egyik).

Ermesnek még van ideje felhúzni magát világbajnokig.

#szkander #DevonLarratt #ErmesGasparini
2023. aug. 25. 17:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10: ha igazi troll lennél nem mennél ebbe bele :P
2023. szept. 11. 13:58
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Szövegértésből megbuktál. Nem vagyok igazi troll, csak azt írtam, trollkodok. Ha helyette azt írnám, főzögetek, mindjárt leszakácsozol?
2023. szept. 13. 20:58
 13/18 anonim ***** válasza:
Én Ermes-nek szurkoltam, kár hogy nem nyert Devon ellen. Ermes nagyon erős, kis ideig vissza tudta tartani Levan Saginashvili 188 kilóját, amikor már teljesen ránehezedett. Erre nem sokan lennének képesek.
2023. okt. 23. 17:18
 14/18 anonim ***** válasza:
#12 Milyenek az igazi trollok? Főállású trollok nincsenek. Aki gyakran trollkodik, azt már annak nevezik. Néha még azt is, aki egyszer, de ki hisz valakinek, aki trollkodik. 😄
2023. okt. 23. 17:22
 15/18 A kérdező kommentje:

#13: na igen, az valóban elképesztő volt, Levan majdnem meg is fulladt, de én úgy vagyok vele, hogy amikor Devon kikapott Levantól akkor nem volt eléggé felkészülve.

Most jön a következő óriásmeccs nov.11-én Devon vs Denis, szerintem ha devon komolyan veszi akkor nyerhet Denis ellen, ugyanis Ermest halál komolyan vette, és meg is lett az eredménye (Genadinál ez nem jött össze 🤣) Kíváncsi lennék egy devon ermes rematchre is és egy Vitaly vs Morozov meccsre is

2023. okt. 23. 18:34
 16/18 anonim ***** válasza:
#14 Na ebben tévedsz. A magyar parlamentben, vagy bármelyik nemzetében, de még az EP-ben is ott ülnek a főállású kisiparos és egyéb megélhetési trollok, akik verbálisan és grafomániás módon is nagyban űzik a trollipart.
2023. okt. 27. 23:26
 17/18 A kérdező kommentje:

16: :/

Sajnos

2023. okt. 27. 23:29
 18/18 A kérdező kommentje:
Indul az evw x ahol Devon összecsap Denissel
2023. nov. 11. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!