Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Decathlonból rendelt már...

Decathlonból rendelt már valaki utánvéttel?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy meg kellett adnom a lakcímemet is, pedig foxpost opciót választottam, majd utánvét fizetésnél ezt írja: "Készpénzes fizetés a házhoz szállításkor." Tehát ezt az opciót miért ajánlja miután foxpostot pipáltam ki? Most ha ezt választom a házhoz fogja hozni vagy az automatában fogom tudni utánvéttel fizetni? Miért csinálják ilyen kétértelműen ezt az egyszerű dolgot? Vagy csak én értem félre? Ha valaki tudja hogy működik ez kérem ossza meg velem! Köszönöm!!!:)
2023. aug. 22. 10:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az autómatába készpénzt is lehet rakni...:)Amit ír az oldal, valoszínüleg úgy van.
2023. aug. 22. 11:07
 2/3 A kérdező kommentje:
A foxpost autómatánál tudok kp-val vagy kártyával? Vagy mind kettővel?
2023. aug. 22. 11:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Sikerült, köszönöm. Már csak azt nem tudom mennyi idő kb mire oda beérkezik. remélem nem hetekig kell várni. :D
2023. aug. 22. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!