Az valós, hogy 2km sétára 5200 kcal égetést ír ki az okoskarkötő?
Figyelt kérdés
130kg, 170cm, átlag pulzusszám 112, azt írja 3km/h val mentem, 1683.lépés, 17'/48"/km átlagtempót ír. Hibás lehet a szerkentyű és rosszul mért? Ennyit tuti nem égettem2023. aug. 10. 17:04
11/13 anonim válasza:
Mutatok én neked olyan 2 km-t távban, ahol meglesz az a kcal, de valószínűbb hogy belehalnálm
12/13 anonim válasza:
Hát, én naponta sétálok 10-12km-t, 20.000+ lépés és még erre is csak 700 kalóriát saccolok.
2km séta nagyjából 15-20 perc, illetve ~2200-2500 lépés lehet, ez kb a Te esetedben is nagyon maximum 80-100 kalória.
13/13 anonim válasza:
Belinkeltem a kalóriaégetés kalkulátort. Megközelítőleg jó adatokat dob ki, vagyis jobban ki lehet számolni, mint azzal az okosórával. Fontos az is, hogy milyen magas az illető, hány centi magas, hány éves stb. Bár még az is számítana, hogy mennyire izmos. Mert egy 130 kilós testépítő több kalóriát éget el. Mivel az izmok működése sok energiát igényel. De a nagy testsúly cipelése is. Egy 60 kilós ember ugyanolyan távon kevesebb kalóriát éget, de az alapanyagcseréje is több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!