Mi a véleményed a vegas.hu sportfogadási szolgáltatásáról?
Használod? Tetszik? Honnan értesültél róla? Szerinted hányan játszanak most?
Nem nagyon látom, hogy promóznának, pedig korrekt kis iroda lett.
Gyakori hogy , a döntetlen elmegy az utolsó 5 percben vagy a hosszabbításban, ezért érdemes kivenni amíg lehet.
Például egy odds 3,50 X-re, akkor még mindig jobb ha kiveszed 2,50-3,00 nyereségnél, mint hogy lesz még egy gól és mindent elveszítesz.
A 2,50 odds nem mondható veszteségnek.
:)
többet kockáztatsz,
tét 1000.-
megnyerhető 3500.-
ha cash out 3100.- kiveszed
vagy plusz 400.- ért kockáztatod, hogy buksz mindent.
Köszi, de a 3100.- már nyerő!
Döntetlen vadász?
Pang a kérdésed, ami nagy kár.
Egyébként nem értem mi ez a lekezelő stílus a kérdező rszéről, meg mehkérdezi mi az a Cash Out :D
Nekem nagy hiányosság.
Annak viszont örülök, hogy sportfogadásra jönnek létre magyar, legális, engedéllyel rendelkező irodák.
Azt írtad, hogy hiányosság.
Valójában neked jó ha nincs, mert a cash out lehetőségnél KEVESEBBET FIZETNEK, mint amennyit a fogadásod ér, csak nem vagy képes megérteni. Tehát ha neked kifizetnek 3500 helyett 3000-et, akkor ők tudják hogy egyáltalán nem esik olyan gyakorisággal gól x perc után, hogy ezt neked megérje felvenni, és hosszú távon magadat szopatod vele, még ha el is hiszed hogy jól jársz a cash outtal.
Én elhiszem, hogy jól járok a Cash Outtal bocs.
Persze, ha felteszek 10 ezret és visszakapok 7et, természetesen az veszteség, de szerintem 10 ezerből 7 ezret csinálni még mindig jobb, mint elveszteni az egészet.
26# pang-pang, na de a Seria A sem játszik
ne is törődj amiket ír,
azt már fel se vetem, hogy cash out lehetőséggel tét nélkül is lehet profitot termelni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!