Gyúrsz? Miért lett olyan divat a konditerem manapság?
Tudod miért? Elmondjam ? pofon egyszerű ,
2 oka van szerintem , :
1. az amit az első hozzászóló írt, azért mert komolyan veszi , és tetszik neki amit csinál, csinálja normálisan stb.
2. a csajok miatt. valljuk be őszintén a külsőségek miatt, ha megnézel egy csajt az utcán akkor is jobb esetben az tetszik meg amelyiknek jobb a teste , stb.
a csajok is kb így gondolkoznak mostmár a fiúkról, és a fiúk ezt tudják, és akkor próbálnak kondizni ... de EZEKBEN A srácokban 69%ban nincs elég erő, hogy normálisan csinálják és nem érnek el semmit sem.
Első vagyok.
Én nem használok tömegnövelőt, de heti kétszer eljárok kondizni, mert muszáj. Az erőnlét miatt. Muszáj erősödni a testednek, és most ne azokra a kigyúrt állatokra gondolj, akik fontoss kalácsnak néznek ki a sok szar miatt amit magukba döntenek, meg a mindennapos gyúrástól. Lehet ám egészséges szinten is csinálni.
"Edzője rászólt hogy hagya abba és abba hagyta mert hogy lelassítja fociba."
igaza van az edzőnek ha gyúr meg szedi a cuccokat lomhább lesz.
ha kondizik az egy másik történet.
Én is azért kezdtem el, h jobban nézzek ki.
Aztán az se utolsó szempont, h jobban "tisztelnek" úgymondd az emberek, valszeg kevésbé fognak beléd kötni stb.
Aztán ott van még h egészséges.
nagyjából ennyi:D
Én edzőterembe járok. Nem szeretem a gyúrás szót, olyan parasztos.
Eleinte én is azért kezdtem el, hogy jobban nézzek ki, de mára életformává vált, ha egy nap nem megyek le, akkor már rosszul érzem magam, és nem olyan jó a napom, mintha lementem volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!