Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Honnan szerzitek a "táplálékki...

Honnan szerzitek a "táplálékkiegészítőket"?

Figyelt kérdés

Több kérdésem is van extrán erős tápkiegekkel kapcsolatban. Nem féltek attól, hogy leáll a szívetek, vagy strokeot kaptok, tönkremegy a vesétek stb?

Miket szedtél, ha valamit szedtél valaha? Milyen volt a hatása, mennyi idő alatt működött vagy volt érezhető?

Köszi a segítséget nagyon érdekel a téma :) szép napot

2023. júl. 3. 03:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Kevered a szezont a fazonnal
2023. júl. 3. 07:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem keverem, csak nem akarom, hogy törölve legyen a kérdés.
2023. júl. 3. 10:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Mit értesz tápkieg alatt? Amúgy teljes étkezéssel, mindenféle kiegészítők nélkül isnigen jó formát lehet elérni.

Én fehérjeport eszem néha, mert valamikor csak édeset kívánok vagy húst nem és anélkül a napi fehérjét nehezebb bevinnem. Myproteint veszek mert havi 2x van 40 szazalekos kedvezmeny. Vegánból meg allnutirtiont mert cska azt szeretem, de azt csak sütibe.

Pre workoutot is myproteintől de azt csak ritkán használok, amikor fáradt vagyok

Fehérjeszelety porcerosito, magvajak gymbeamtől

2023. júl. 3. 13:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Fú tesa én kreatint tolok intravénásan, meg fehérjét, de azt csak orrba, tesa nem félek én semmitől, ki az a sztrók? Leverem tesa!
2023. júl. 3. 13:17
 5/5 anonim ***** válasza:
nyílván benne van a pakliban.De ez egy eléggé kényes téma nagyon emberfüggő ki hogy reagál rá,tudok emberről aki heti 50pmg testotol vesebeteg lett de olyanról is aki 3 éve folyamatosan szünet nélkül szed napi 2 szem oxyt kb 100mg(ez az egyik legmérgezőbb tablettás cucc)meg heti 1500tesztót és kutya baja.Félni mindentől lehet,ha így éled le az életed fölösleges.Aki erre adja a fejét javarészt tisztában van vele és sokkal erősebb mentális gondokkal küzd minthogy ez érdekelje
2023. júl. 3. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!