Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » El tud véglegesen múlni a...

El tud véglegesen múlni a banyapúp? Valaki vissza tudta tornával edzeni úgymond?

Figyelt kérdés
Olvastam hogy amelyik puha, valami zsírféleség, nekem nem olyan, hanem a másik fajta, a rossz tartás miatt lett, munka miatt, kemény, gondolom a csigolya. Youtubon van tartásjavítás. Csak kíváncsi vagyok van e olyan akinek volt és tornával teljesen vissza alakította? Mri vizsgálaton voltam nem mondtak semmit, van más panaszom is az ágyéki csigolyánál, de sajnos arra se kaptam választ, ott az a baj hogy egyik lábam bizsereg, mint a hangya mászás érzése. Leginkább torna, rossz mozdulatra jön ki, hajolást stb. Tornázni nem tudok ez miatt, és hát szépen leépültem fizikailag. Nincs gerinc servem mri alapján. Igazából nem tudok vele mit kezdeni. Ha esetleg van akinek hasonló problémája van ezzel kapcsolatban is megkoszonnem a választ.

2023. jún. 26. 08:52
 1/1 anonim válasza:

Gyógytornát nem írtak ki neked?

Furcsálom hogy a láb bizsergéssel nem foglalkoznak pedig ha becsípődik egy ideg az nem bagatel dolog.

2023. jún. 30. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!