Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Bet365 milyen be- és kifizetés...

Bet365 milyen be- és kifizetési opciók maradnak Juli1-től?

Figyelt kérdés
OTP bank kinyirja a külföldi ilyen oldalakon való játszást :(
2023. jún. 24. 15:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem 300 ezer forintom ragadt bent és nem engedik kivenni bankszámlára :(
2023. jún. 24. 18:48
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

Nem az OTP hanem a fidesz a szerencsejátékról szóló törvény módosításával. Más bankoknál ugyanez lesz, nem engedélyezik a betéti bankkártyával a be-, valamint a kifizetést külföldi szerencsejáték szolgáltatókhoz, mert az nem a haverokhoz megy.

Megoldás: nem a fideszre kell szavazni legközelebb.

2023. jún. 25. 08:58
 3/11 A kérdező kommentje:

Nekem sikerült levennem 80ezret tegnap még.

1: paysafecarddal meg lehet oldani. Nekem azzal sikerült továbbküldenem teszt jeleggel egy kisebb összeget.

2023. jún. 25. 18:37
 4/11 anonim ***** válasza:

Meg biztos hogy mukodik a kifizetes szamlara. Akit nem fizetnek ki annak mas oka lesz. Kyc vagy nem azzal a moddal kered le amivel befizettel.

Az osszes hazai bank tiltani fogja, de mindegyik meg nem tajekoztatott.

Szerintem egyebkent visszaadjak a skrillt es netellert.

2023. jún. 26. 12:22
 5/11 anonim válasza:
Nem lehet, h mivel EU-ban is van regisztrált központja, marad minden ugyanúgy július 1-től? Az oldalon nincs fent semmi közlemény...
2023. jún. 30. 07:17
 6/11 anonim válasza:
34%
1/5: Mi az h 300eFt-od ragadt bent júni.24-én? :D Ezt a kamut! Felesleges rémhírkeltés...
2023. jún. 30. 07:20
 7/11 anonim ***** válasza:
De lehet 5os. Sot valoszinu. Nem ugy tunik hogy emiatt kivonulnanak. Lesz majd mas befizetesi opcio ha valoban nem lesz elerheto a kartyas befizetes.
2023. jún. 30. 07:51
 8/11 anonim válasza:
6-os vagyok: úgy látom többen nem értitek, 24-én tuti h nem maradt bent pénze, még akkor sem, ha július 1-től nem tudna utalni se ki, se oda. Nekem ma és tegnap is sikerült...
2023. júl. 1. 21:43
 9/11 anonim válasza:

Ugyanazok!!! Ezt válaszolták levelemre a bet365-től:

"Fiókja továbbra is elérhető szolgáltatásainkkal együtt és azokat zavartalanul használhatja. Szükség esetén természetesen tájékoztatjuk Önt bármilyen esetleges változásról."

2023. júl. 3. 12:10
 10/11 anonim válasza:
En két napja várok hogy megkapjam a pénz és idáig semmi. Azt szerintittek megkapom?
2023. júl. 5. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!