Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudok motivációt...

Hogyan tudok motivációt szerezni illetve motivált maradni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

27 éves srác vagyok és nem ,hogy az edzéshez ,de kb semmihez nincs energiám. Mindig fáradt vagyok motiválatlan és pesszimista is. Igazából az utóbbi 1 évben rengeteg rossz dolog történt így a depresszióba is vissza csúsztam. Nehezemre esik elmenni dolgozni is meg úgy az alapvető dolgokhoz sincs kedvem sem energiám. Ennek meg is lett az eredménye mert 178 cm-es magasságomhoz 111 kg-os súly párosul.úgyhogy képzelhetitek hogyan nézek ki. Ráadásul mivel jó idő van mostanság ha lemegyek a lépcsőn már attól ver a víz. Ennek nem lesz jó vége mivel extrém magas a koleszterin szintem is . Életmódot kell váltanom egészséges kajákat ennem és rendszeresen edzeni ,de még az egészségügyi problémák sem motiválnak ,hogy elkezdjem. Mi ebből a kiút?

2023. jún. 21. 12:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Cél. Új cél. Ismét új cél kitörése.
2023. jún. 21. 15:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Kitűzése
2023. jún. 21. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!