Ennyire rövid tavra szerintetek felesleges a légpuska?
Sziasztok!
Már egy jó ideje nézegetem a légpuskákat sima otthoni célbalövészetre csak nem tudom hogy ekkora távolságra nem felesleges-e a légpuska. 15-20 méter lenne az a távolság ahonnan biztonságosan tudnék lőni csak több puskánál is olvasom vélemyényekbe hogy 30 méterig nagyon postos vagy hogy valaki 60 méterről szokta a sörösdobozokat lőni ezért bizonytalanodtam el hogy nem lenne-e jobb csak egy légpisztoly. Szerintetek?
Légpuska, és légpuska között is vannak különbségek.
Fölösleges olyat venned, amelyik 50 méterre pontos, ha neked csak 15-20 méter a "lőtér"
Célba lőni lehet rövidebb távokra is, lásd a céllövöldéket, ahol talán 5-6 méterre vannak a célok, de még hivatalos versenyszám is a 10 méteres lövészet
Első körben ezeket néztem:
- Hatsan mod 95 vortex. [link]
-Hatsan mod 130 vortex [link]
-Hatsan mod 125 sniper vortex. [link]
- Hatsan mod 65 vortex. [link]
-Crosman shockwave. [link]
-Gamo whisper igt. [link]
-norica black ops sniper [link]
Ezek közül amiken gondolkodom azok a norica black ops,crosman shickwave és a hatsan mod 130 vortex. Nem tudom, hogy a hatsan puskák mennyire megbízhatóak mert nehány oldalon azt olvastam hogy pont a gari után 2-3 év után tönkremegnnek a gázrugók de nem tudom hogy mennyire igazak.
Mást is szívesen meghallgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!